Božidar Đelić
0
Srbija očekuje akciju EU
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
srbija je srbija, bosna je bosna ljanmi koliko god se ti i takvi ko ti opirali nista necete postic u bosni i sta fali tebi ljanmi sto zivis u bosni u bosni si se i rodio na to treba da budes ponosan i sretan, a ne sam od svoga praviti nista treba da shvatis zauvijek da ti nemas nista sa srbijom u ostalom bosna je samo susjedna zemlja srbije i bosna je super zemlja samo je do vas takvih kao ti
samo covjek govori istinu ,pa ovaj sljam od bosanskih srba niko nece he he he
mogao bi milutin svima vama da popusi,uvlaci vam se u cmarcinu.
Ovo sam vec nekoliko puta reko: U Republici Srpskoj su vecina cetnici, ne Srbi. Srbi su vecina u Srbiji i prave Srbe cetnici ne zanimaju. Svaka cast za Milutina, da je vise takvih u RS-u, ne bi niko trazio ni ukidanje RS-a i ne bi bilo inata, cijela Bosna i Hercegovina bi bila progresivnija. Svi zajedno, sva 3 naroda u BiH i Srbi u Srbiji se zajedno trebaju borit protiv cetnika, kojima ocito nije dosta klanja i sranja. Smrt fasizmu!
LIJEPO IM JA KAZEM DA IH (BOSANSKE SRBE) NI U SRBIJI NIKO NE VOLI A ONI MENI NE VJERUJU.GOSPODINE MILUTINE DA IH JE SAMO MALO VISE POPUT VAS SVE BI BILO DRUGACIJE ALI NAZALOST NIJE,SVE SAME SUPLJE GLAVE.
ljanmi, ima nas srba mnogo kojima ne godi samoubilacka politika radikala, vise nego vas sto se vec pokazalo na posednjim izborima i zato mozes samo lepo da pusis svome tati tuki. Pre svega idi leci se jer zbog takvih ko ti, Karadzica i kompanije Srbija je vecinom trpela i trpi posledice. Morate odgovarati za zlodela koja ste pocinili u Bosni i Hrvatskoj. I bolje ti je da prestanes po internetu da ratujes jer takvi ratnici kao ti su prvi koji beze i izdaju a prvi su da ubijaju i prave sranja. Srbija nije vase politicko pitanje i zate se brini da kod tebe u Bosni vi sebi ostavrite nesto i miirno zivite sa ostalim narodima. Srbiji je dosta njenog sljama i ne treba nam sljam iz Cren Gore i Bosne. Uostalom vi ste za nas uvek bili i ostacete bosanci i zato starni buverak i ne dozvoli da ti drmaju kavez,,, ako vec razumes sta to kod nas u BG znaci. Toliko za sada. Milutin Brankovo-BG
IZDAJICA,TRBA GA LINCOVATI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!