Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko ce texota Sa-x objavit o \"jadnom\" srpkom narodu protiv \"svetske sile br 1\" \"bre\"??
@ sulc: zato sto nismo imali oruzja. a srbi su 95% naoruzanja tzv. jna prisvojili. i sa svim tim naoruzanjem niste uspjeli nista. a plus dobrovoljci iz srbije i ostali. samo vi to necete priznati.
@jeremy Što muslimani ne napraviše oluju? Tek ste uz pomoć NATO pakta nešto postigli, sami niste imali snage. @Brčko108 Ti očigledno brkaš neke lončiće, ali tebi izgleda ne vrijedi objašnjavati neke stvari.
Sve ista #ovna. Dolazi Ivo da izgladi situaciju da pozove Srbe i njihovu dijasporu na letovanje,a za 42000 nekretnina otetih,lako cemo. Boris ne priznaje Kosovo ali se trci zapadnjacima. Sarajevo diglo ruke od zelene transvezale a bogme i Arapi digli ruke od njih. Nema Islama uz pivo i sminkanje i \"minjake\". Siptari sretni zbog \"nezavisnosti\" ali tuzni sto se nema para za osamnaetoclanu porodicu sto je ex-Juga finansirala.
Kako se ponašaju najvjerovatnije da će opet neko nevrijeme da dođe a zna se kome ne odgovaraju ti nazivi.
@ brcko 108: pusti budalu ! samo mu reci OLUJA ! to je dovoljno! PS. oni su zlocinci i to je TAKO ! oni se dice da je BiH jaka u sjedecoj odbojci.. koji su to bolesni mozgovi. pusti stoku !
Možda ti sanjaš onaj dio okupirani u Posavini znase u čijem je vlasništvu zato i jest pusto sve samo malo bjednika u Gradu ostalo sve nigdje žive duše većina ljudi svatilo da to nije njihovo jedino kreteni kao ti još sanjaju da se može otet sa puškom al nema više jna da vas brani ako dođe do kakvog sranja bit će zanimljivo.
@Brčko 108 Sanaj ustašo, što je babi milo to se babi snilo. Još ovo - Tuđman vas je prodao 92 g. bolidu.
Šulc ebali ti krvati mamaru, šta ja imam sa Jasenovcem kad je i moj stari rođen posle 45 a Dida bio u Partizanima cjelo vrijeme.Zar zbog jednog dijela četnika treba ubit na tisuće Srba, kao što ste radili 90i vratiće vam se još 100 puta ako ne vama vrtiće se vašoj djeci, Posavina nikad neće zaboravit 92, to je sveta zemlja na njoj dušmani nemaju napredka.
@M. andjeo Ne.
@ Sulc JESI LI TI UCESNIK \" TRAKTORIJADE \" ??
@Brčko 108 Vi Krvati niste nikad odgovarali za Jasenovac , mamicu ti ustašku.
@cistac: \'ajde pocisti malo ! :)
Pizde plaču i cvile za 78 dana a oni Bosnu i Hr od 91- 95, bilo bi dobro da su i to spomenuli ovi bjednici.
Nit su kosovski albanci Albanci\" nit su Bosnjani turci nit su Srbi Rusi! Nego su glupavi \"zapdno balkanci\". Cim procitam glupave komentare ukljucujuci i retardiranog Jeramy-ja. Bitno je da prckate ko pacovcici....ciju ciju skvik skvik...