Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sribija polako klizi u diktaturu,za vojvodu je napad na ustav kad neki novinar napise da neko u vlasti ima fals diplomu kao doticni vojvoda-fasista,sada imaju novi naziv na text o politicarima zovu ga udar,srbijanski ministar unutarnjih poslova ima kupljenu diplomu i kad novinari napisu to odma je to za njih udar na drzavu,to je diktatura Bosna se mora spremat na moguce izbijanje rata jer su fasisti iz devedesetih na vlasti u srbiji..
Alo klix huskaci, slab vam je ovaj tekst, los je odziv bolesnika, dajte nesto zesce malo. Sinoc ono o Neletu je bila pljuvacina zesca. Clanak pun pogodak!
Ja volim Šabana
srbe niko ne sme da dira osim vasa i nasa policija :) nekad vas dragi milosevic :),a sad nikolic..
U prevodu nezna se koji je veći četnik. ...mislim da je Nikolic malo savremenij ali veci to je tu negdje
ti dunke dobio si danas drugu smjenu na klix-u :)? koliko vas placaju ?