Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Razotkrivena afera Ona je potvrdila za naš list da je pred ministrom vanjskih poslova Srbije Vukom Jeremićem razotkrila aferu u kojoj je Beograd u Briselu i EU lobirao protiv ukidanja viza BiH. Ladford je javnosti pokazala e-mailove koje je ministar savjetnik u Ambasadi Srbije u Hagu Branislav Pekić poslao holandskoj zastupnici Sofiji Int Veld (Sophie). - Srbijanski diplomata iz Ambasade u Hagu je rekao da im se ne sviđa izvještaj Parlamenta EU i da se boji da bi to moglo usporiti odluku za Srbiju, iako je jasno da do toga ne bi došlo i da naše nastojanje da uključimo i BiH ne bi ugrozilo Srbiju. Beograd nije trebao uopće ništa govoriti. Nije se srbijanski diplomata trebao dovesti u situaciju da pokušava odgovoriti članove EP da imaju takav pristup. To je očito lobiranje - kaže Ladford. BiH4EVER!
U izjavi za \"Dnevni Avaz\", Sara Ladford (Sarah Ludford), zastupnica u Parlamentu EU iz Velike Britanije, kazala je da Srbija nije trebala lobirati protiv izvještaja Evropskog parlamenta (EP) koji ima za cilj ubrzati priključenje BiH i Albanije odluci o ukidanju viza. Dodala je da nije bio cilj izvještaja Tanje Fajon da se uspori Srbija već da se jednostavno predvidi mogućnost da se odluka za BiH i Albaniju, kada ispune uvjete, može brže donijeti, te da se pokušalo taj proces nekako držati u jednom toku, iako se sada pokazalo da to pravno nije moguće i da će se za BiH i Albaniju morati pokrenuti nova procedura - zaključila je Ladford. U istoj izjavi, potvrdila je da je pred ministrom vanjskih poslova Srbije Vukom Jeremićem razotkrila aferu u kojoj je Beograd u Briselu i EU lobirao protiv ukidanja viza BiH, pokazavši e-mailove koje je ministar savjetnik u Ambasadi Srbije u Hagu Branislav Pekić poslao holandskoj zastupnici Sofiji Int Veld (Sophie). BiH4EVER!
@coco \"mrznje ce bit. tacka. sve dok posteno svaka strana svoje sranje na stavi na sto. tacka. take ko ti sto izigravaju neku kulturu u ime glupiranja zasluzuju samo da ih se hrakne. U neku ruku nam skole i ne trebaju kad smo zajeban narod.\" kao prvo b.udaletina ti je stara sto te rodi tako blesava..pa zbog takvih kao sto si ti nas zovu palijama a ne zbog takvih kao sto sam ja! I ne podrzavam ja vuka vec samo kazem da koliko ima kod njih propagande ima je i kod nas i tacka.
@amka o cem ti zenska budaletino pises? ko i alija kad je luto po titovoj 92 i srrao da nema rata. mrznje ce bit. tacka. sve dok posteno svaka strana svoje sranje na stavi na sto. tacka. take ko ti sto izigravaju neku kulturu u ime glupiranja zasluzuju samo da ih se hrakne. U neku ruku nam skole i ne trebaju kad smo zajeban narod. @realista pa pogledaj ovu gore budalo sto podrzava vuka, zar mislis da se ovakvih ne bi skupilo 50 000 istog momenta kad bi mi imali nekog kao dodik ? Misle na fine guzove nekog djabaluka ce im neko dat. Pa zbog ovakih nas srbalji i zovu palijama.
da bosnjaci imaju na vlasti nekog poput gospode Dodika, Jeremica, Tadica, Cvetkovica, puno bi vam bolje bilo. Za cca. 5 godina vlasti su ucinili dobrog za srpski narod onoliko koliko vasi \"lideri\" ne bi mogli ni za 500 godina. vi ste toga itekako svjesni, i od toga polazi ovolika mrznja prema njima. niko vas ne benda ni 2%, vasa politika plakanja ne pije vode. morate se posvetiti razvoju, radu, evropskim vrijednostima, pocistite pred svojim pragom, odreknite se fasistickih izjava, nerealnih snova (ok je sanjnati, ali nestanak RS-a i getoizirani beogrdski pasaluk se nikada nece ostvariti) i mozda vam bude i bolje. zelim vam sve najbolje, ali vi trebate to u svojoj glavi provariti prvo. ne moze srbin za sve biti kriv sto se vama lose desava. dodik je kriv sto je juce padala kisa, dodik je kriv sto vas vasi dusebriznici opljackase, dodik je kriv sto vas niko ne benda, mile ovo, mile ono....
cuj da nas srbe tretiraju kao normalan narod hahahahahaha pa nije niko lud , da srbe tretira kao normalan narod haha
Ja, jos da je zavrsio fakultet u Pristini, mozda bi bio omiljen kod Bosnji, oni samo takve vole, a ove sa prestiznih univerziteta preziru. Sacekajte, mozda podmladak Prljavog Harija nesto zavrsi u Londonu, pa bude nekog haira?
Vuk ukida vize, a Hicini pi.de!!!
Vuk ukida vize, a fasisti pi..de!!!
za sa-x i sve ove negativce ovdje, postajete polako ali sigurno jedan od najgorih propagadnih portala u regiji, zasto mislite da cemo pasti na te fore, pogledajte kakvu ste sliku nakacili covjeku, na kraju krajeva pola je i nas covjek kako nam on moze mislt lose ne moze nikako, sigurno ga mati nije tako vaspitala a to i vi znate!! a sta mi to dobismo, sta? gomile problema imamo a vi se i dalje bavite (naravno imate instrukcije od nekoga) hushkackom politikom. Neka vas je sram! I poslje se se svi pitaju zasto nas niko ne voli! jad i bijeda!!
kizo, bil´ ti \"ba*ijama\" malo LIZO?
Konstntno balinska stoka prijeti i psuje. Odavno nije bilo ovako tople zime .Kad prezime bit ce gladnih u proljece.
ha ja, eto jos jedan balijski poturica iz smrdije, fuj
Vuče, ne petljaj se gdje ti nije mjesto, napuckat ću Tornjaka na tebe.
divi ga kako hrokce ko teheransko krme mamicu mu fasisticku