Komentari (249)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je srpski heroji, ne volite tenkom na tenk nego tenkom na goloruk narod jelde, e pa ku.ac vise ikad
Vi bi iz zraka da tucete a mi svi ostali odozdo da gledamo jelde...sta ima 1992....proslo nema jna...valja sad u rat na pusku a ne na goloruko...znam da ste navikli..."heroji"...
Tačnost informacija u ovom članku možete provjeriti putem nekoliko alata: Google Advanced Search (Napredna Google pretraga), Reverse image search putem alata TinEye, RevEye, Invid i Google Lens.
Srbadijo nisu ljudi budale kao prije,svi vas cekaju spremni pa izvolite !!!!
Republika Kosova💪💪💪🇽🇰
Samo srbski umovi mogu misliti da je ok da se ONI naoružaju ali narodi koje su ONI pokušali pobiti se ne bi trebali naoružato jer to destabilizira regiju. E šipu racku srbijo.
Bravo Kosovari!!!
Po rezulucije UN i medjunarodnim ugovorima jedina oruzana sila na Kosovu moze biti KFOR. Ako ugovori i knovencije ne vaze. onda sutra mozemo ocekivat isporuku naoruzanja za RS.
Jest da je Kosovo i rs isto Kosovo je drzava,rs moze postojati samo kao entitet u Drzavi Bosni i Hercegovini nikako drugacije genocidaši
A kada se oni naoruzavaju, mi kao ne treba da se brinemo i to ne destabilizira region. Ne radi drugom sto ne zelis tebi da se desi.
Kosovo je drzava I ima pravo da se naoruzava , a to sto se vi niste pomirili sa svojom povijesti koga boli ona stvar, vi bi ste da I dalje koljete goloruk narod i da pravite genocide...fuj
Srbija nije kupila avione već su kineski avioni dovezli PVO sustav Fk-3 , koji je sa bespilotnim letjelicama C-92 plaćen 2018. godine 630 000 000 dolara !
Kosovo nije država već je dio Srbije pod protektoratom UN u kojoj je KFOR jedina oružana sila po rezoluciji 1244 SB UN !
Bas tako Kosovo nije drzava niti ce biti 😆
Kamere kmeee
Kosovo Republik✌️.
Moliti ćeš ti za "malo hljeba" !
Kosovo i Albania de facto već egzistiraju kao jedna država.Unificiran je školski sustav i energetski sustav,imaju zajednićke ambasade po svijetu,imaju dvije vojske koje egzistiraju kao jedna vojska jer imaju stalne zajednićke vježbe,naoružani su do zuba Amerićkim naoružanjem i educirani po NATO standardima,imaju monetu EUR-o,svoju himnu,ustav i nema rominga ni carine izmedju Republike Kosova i Albanije.Kosovo ima prema srbiji granićne prelaze i carinske postaje.
Znaci kad se Srbija naoruzava (drzava koja je vodila ratove i vrsila ratne zlocine i genocid) u svkaoj republici bivse YU, onda je OK, ali kad se naoruzavaju oni koji su bili klani i ubijani od Srbije, onda je to destabilizacija regiona?? Pa na kojem nivou moras biti glup da ovo slusas, a kamo li vjerujes??
Ili se to Srbija sprema i oruza za nove ratove, pa im ne odgovara sto se buduce mete naoruzavaju, jer znaju cim im neprijatelj ima oruzja kao i oni, odma gube
Ih kad Beljulji ponišani sa ovim oružjem padaju avioni ko glineni golubovi