Komentari (428)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bojkot PINK televizije!!! ionako su smece, ovim su samo to potvrdili
Opšte je poznata činjenica da je Vojislav Šešelj,i po sopstvenom priznanju,genetski Hrvat koji ima mnogobrojnu familiju u Hrvatskoj.Svi Šešelji su dobri Hrvati i katolici sem ovog sarajevskog gastarbajtera koji se davno preselio u Srbiju i Beograd gde je,zahvaljujući jakom i infrastrukturno izgrađenom emigrantskom bosanskom lobiju napravio uspešnu političku karijeru.U tome mu je maksimalno pomogao njegov kum i duhovni vođa Srbijanac Tomislav Nikolić koji ga je i lansirao u političku orbitu instalirajući ga na mesto predsednika novoformirane Srpske radikalne stranke u Kragujevcu 1992.godine
Kakav crni bojkot? Zar treba jos narod uciti da ne gledaju farmu, vba i ostala govna? Svaki pametan covjek bi davno pobrisao te kanale, ne treba tu nikakav bojkot.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
HAjde sta fali,i nase hanume ne propuscaju ni jednu epzodu onih Zvijezda Granda,sve kroz prste gledaju,ko nebi one,al eto,pa sta fali i Seselj sto je puscan i sto je na radionu,ops na Televiziji,sad cemo da ga pljujemo,ali necemo propuscati ni jene emisije.
odlican nick
Pa on je stalno u realitiju. I hag je za njega bila neka vrata realitija i sprdnje sa sudom jos live prenosili... Neprocjenjljivo...
pu govna cetnicka i pink
Nisam od onih koji prate ovo smetlje od programa, ali u komunikaciji s ljudima vidim da se to prati i to vrlo aktivno. Drago mi je što im uvališe ovog fašistu nek sad gledaju ebo ih pink i farma.
prva mi je prva mi je i posljednja zelja da zakoljem vojvodu seselja
sad je ludnica kompletna, tu on I pripada ,samo takvim ljudima moze prodavat svoje budalastinje ....
Seselj, kakav god cet.nik bio, i kakva moralna imbecilna nula bio, zlocinac koji siri mitomaniju, i bolesni egocentrik, sigurno je intelektualna revolucija kad su u pitanju ovakve emisije. inace, ko gleda ovu vrstu emisija neka to radi uz rogove, i blejanje cisto zbog kompatibilnosti. Nase televizije po defaultu treba bojkotovati, ne samo ovu spdracinu od televizije.
Heroja i prdacine svi srbski takozvani heroji su bivsi zatvorenici
Vidite li Bošnjaci da se isplati........zato u idućem sukobu bez obzira na spol i dob i bez milosti prema srpskoj paščadiji.,.................nema biranja.,..............SMRT djeci zaposlenika TV PINK saželjom da ih sve do jednog zaklane ponabijam na kolac.............UBIJ, ZAKOLJI DA SVAKI SRBIN KOJI PODRŽAVA ULAZAK IZDRKANCA NA FARMU I NJEGOVO SRPSKO PRLJAVO DIJETE NE POSTOJI
Promijeni nick, RBiH, i Ljiljani nikada tako nisu, i nece razmisljati. Bolesno majstore, nadam se da si svjestan toga.
Ne znam sta je, ali bas ruzno.naletjeti na ovakvu vrstu komentara, ne volim procitati ovakve stvari, a ne mozes ih skroz preskociti.Bas fuj. Postoje drugacije metode da se izrazi misljenje. Ovaj nick ne ide nikako sa ovim stavom.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
DOKAZ da je SESELJ otisao na smece istorije gdke mu je I mjesto. Narod ga je posalo u HAG, istjerao iz parlamenta, marginalizovan i odbacen od svih. Sada, za malo para sramoti se u najvecem smecu u programa.
Postaviti ga tamo za slugu odmah,neka cisti poljski wc..
Šešelj povitički mvtav čovek na Favmi :D Bvago nama :D I budućim genevacijama...
koje ste vi budale? Hahahaha...pa logično da će ga ubaciti, pa time se srbi i ponosè propalim pjevačima, kriminalcima i političarima. Dakle sve je to sklop primitivnog srpstva 😂
Gasi komentare!
Servska posla
NAJNOVIJA VIJEST http://www.blic.rs/Odbio nepristojnu ponudu: Šešelja ispratili sa Farme