{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Srbija: Haški optuženik Vojislav Šešelj učestvuje u reality showu

29.9.2015. u 18:47
572
428
Srbija: Haški optuženik Vojislav Šešelj učestvuje u reality showu
572
Srbija: Haški optuženik Vojislav Šešelj učestvuje u reality showu
Haški optuženik Vojislav Šešelj, koji je pušten iz pritvora zbog zdravstvenih problema, uzeo je učešće u srbijanskom reality showu "Farma".
Blic piše da je Šešeljev ulazak izazvao oduševljenje na "Farmi", a među prvima se s njim pozdravio Kristijan Golubović, koji je prišao da ga izljubi.

"Ovog čovjeka trebalo je da ubijem snajperom u Batajnici", rekao je Golubović.

Šešelj je već na samom ulasku počeo da govori o politici i o svojim nekadašnjim stranačkim kolegama.

"Zdraviji sam od Vučića i Nikolića, i cijele Vučićeve vlade. Meni se ne umire, moram da pobijedim na izborima. Mene kritikuju što imam različit odnos prema Tomislavu Nikoliću i Aleksandru Vučiću, i što to ne krijem. Ja nemam isti aršin prema njima, a evo i zašto. U Tomislava Nikolića sam imao neograničeno povjerenje dok smo bili u stranci, a Aleksandar Vučić je uvijek bio svojeglav. Vučić je bio obrazovaniji od svih u stranci, i nikada nije prestajao da uči. On je sada majstor za političku manipulacijiu. Sa druge strane, tjerao sam Nikolića da se obrazuje, da čita knjige da nastavi da uči - evo i ja dan danas ne prestajem da učim. Ali ne, njemu je uvijek bilo interesantnije da sjedi kući i peče rakiju. Eto, sada lupeta gluposti", rekao je Šešelj.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: