|

Srbija: Haški optuženik Vojislav Šešelj učestvuje u reality showu

Srbija: Haški optuženik Vojislav Šešelj učestvuje u reality showu
572
Klix.ba
29.9.2015. u 18:47
428
komentara
572

dijeljenja
Srbija: Haški optuženik Vojislav Šešelj učestvuje u reality showu
Haški optuženik Vojislav Šešelj, koji je pušten iz pritvora zbog zdravstvenih problema, uzeo je učešće u srbijanskom reality showu "Farma".
Blic piše da je Šešeljev ulazak izazvao oduševljenje na "Farmi", a među prvima se s njim pozdravio Kristijan Golubović, koji je prišao da ga izljubi.

"Ovog čovjeka trebalo je da ubijem snajperom u Batajnici", rekao je Golubović.

Šešelj je već na samom ulasku počeo da govori o politici i o svojim nekadašnjim stranačkim kolegama.

"Zdraviji sam od Vučića i Nikolića, i cijele Vučićeve vlade. Meni se ne umire, moram da pobijedim na izborima. Mene kritikuju što imam različit odnos prema Tomislavu Nikoliću i Aleksandru Vučiću, i što to ne krijem. Ja nemam isti aršin prema njima, a evo i zašto. U Tomislava Nikolića sam imao neograničeno povjerenje dok smo bili u stranci, a Aleksandar Vučić je uvijek bio svojeglav. Vučić je bio obrazovaniji od svih u stranci, i nikada nije prestajao da uči. On je sada majstor za političku manipulacijiu. Sa druge strane, tjerao sam Nikolića da se obrazuje, da čita knjige da nastavi da uči - evo i ja dan danas ne prestajem da učim. Ali ne, njemu je uvijek bilo interesantnije da sjedi kući i peče rakiju. Eto, sada lupeta gluposti", rekao je Šešelj.
Prijavi grešku


Komentari (428)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...