Komentari (294)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna se koji je cilj Srbije. Dobiju ga lagano ga ubiju prije izricanja presude (lafo nisu uspjeli) i automatski se ovaj slučaj zatvara, bez konačne presude, kao i slučaj Milošević. Srbi se boje presude, dosta toga bi se povuklo dalje...
Tacno tako. Ubili bi ga da ne bude osuđen. A moguc je i scenarij da laziraju da je ubijen a zapravo ga sakriju negdje. Nije vjerovati Srbiji nikako. Nikad vise. Neka prica sta hoce ali Srbija je za mene vjecni neprijatelj i uvijek ce i biti. To se pokazalo kroz historiju. Ne zelim nikad vise nikakve sukobe, ali ne zelim ni kontakte sa njima.
a kurve iz haga to sve podrzavaju
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ma dajte ga Bosnjacima da ga oni izlijece i rijesen problem
kod tete sebije na koševo, a ti znaaaaš kako tamo liječe
Mladic je bolestan , to je tacno i fizicki i umno jos vise. Da li su bili bolesni djecaci od 15 godina, starci od 80 , zene koje su se poradjale na plus 40 iza zatvotene zice na toplom julskom suncu, kada je najveci KRVNIK u istoriji covjecanstva naredio da budu STRELJANI ZAVEZANOM ZICOM??????? I taj krvnik treba da bued PUSTEN????? Sram vas bilo, BBIJENICI; BIJEDNICOI; BIJEDNICI.......
Mladic je bolestan , to je tacno i fizicki i umno jos vise. Da li su bili bolesni djecaci od 15 godina, starci od 80 , zene koje su se poradjale na plus 40 iza zatvotene zice na toplom julskom suncu, kada je najveci KRVNIK u istoriji covjecanstva naredio da budu STRELJANI ZAVEZANOM ZICOM??????? I taj krvnik treba da bued PUSTEN????? Sram vas bilo, BBIJENICI; BIJEDNICOI; BIJEDNICI.......
treba ga ko onog vlaha strahinju na kolac da mu lakse karcinom na usta izadje
Je'l ono dadoše garancije i za Šešelja?
crko vise dabogda
Fuj!
Licemjerstvu nikad kraja. A svaki pametan Bosanac zna da im se nikad vjerovat ne moze
Vucic veliki prijatelj Bosne i Hercegovine. Boze sacuvaj me svakakvih prijatelja a narocito ovakvih
Ja garancije i kurca.
neka ga dovedu u centar sarajeva da ga izljece roditelji ubijene djece .i u kanalizaciju ako prezivi ako....
ma pustite ga slobodno! već ste potvrdili svoju ulogu u genocidu i podršku terorizmu koji provodi srbska mafija. Sokolac Pale Banjaluka Beograd Moskva. Neka neka imaće EU pune ruke posla a i SAD kad vas ponovce natuku i unište sve kapacitete. Srbija će izgleda ponovce da dobije čušku..
Rijec srba je za guzice obrisat!
riječi koje bi uputio predsedniku Vučiću su Prrrrrrddddd prrrrddd ppppprrrrdddd. To je nkegov jezik i to razume bolje od čirilice.
Ne puscaj ga. I ono go.no od vojvode ste pustili na lijecenje pa mu ne pada na pamet da se vrati ( a iskreno govoreci ne bi ni ja, nisam budala). Ako i ovog medjeda pustite e onda sta naivcine one zesce.
Ratko Mladic general Vojske Republike Srpske ce poslije sudjenja biti pusten na slobodu . Sta je trebao , biti ko Kukanjac ? Koji ga je poslije'' Dobrovoljacke'' , kada su Muslimani odredili kakav ce se rat voditi , pitao..''Sta da radim, Mladicu ?'' '' Ubij se , Milutine'' odgovorila mu je nasa legenda koja je branila svoj narod, general Mladic .
PS. Znam , pljuvacete po ovom komentaru , ali i vi znate da je to tako. Kada je on bio na celu vojske , nije bilo ni jedne Dobrovoljacke , ni Tuzlanskih kolona , jer se znalo da ce slediti odmazda . U tom prljavom ratu , drugacije nije ni moglo .
Jakako nego da da garancije, jedan je đenetal Mladić Ratko!!!