Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako je Tomo Nikolić počeo karijeru ko ovaj Obradović. Štrajkom glađu, infuzijama, na kraju predsjednik. Znajući Srbiju, perspektiva mu je svijetla, a odnosi nam tamne sve više.
Ova pichketina Obradović kao i svaki pravi chetnic, napada žene i starce. Što bih ga volio sresti da mu zveknem jednu vaspitnu, pa da vidim hoće li se meni unositi u facu, ghovno fašističko !
Srbija je tempirana bomba.
Samo hrabro i do kraja....dok ne crknete
Proradiše turski geni u njima, sjetili se da je ramazan, valja postiti
Poste ljudi 🤣
Da se ja pitam ovom golobradom cetniku bi najbolje bilo da se odmah rokne a ne da ga gledamo ovako kako se glupira a kuci se najeo smrdetine a sada fol strajkuje gladju!!!!
@SRBSKY, pijan li si?
@Analiza2020, Boško jeste kreten retko vidjeni, pa i fašista, a što se tiče genocida, tu je u pravu. Zločin nije isto što i genocid.
Vucic odmah kontru udara.. Kralj! a narode marvo i dalje za njim ludujte
Gamad....
Ovog Boska nema gdje nema, ako ovako nastavi dogurace i do parova..
I ove treba vakcinisati..
To su posljedice iz djetinjstva dojeći kačavendu...
Bosko Obradovic je fasista i genocidas koji neigra genocid u Srebrenici i velica veliku Srbiju. Nemojte takvog da zalite
Srbija je drzava cirkus kolorado
poslali martinovica da pazi na obradovica .....jebote pa nije maradona da ga cuvas ,,,,,e svasta nek im je bog na pomoci