Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Herojski je nas narod u Sandzaku i mnoge sandzaklije zivote dadose za SA i za BIH ali vidi ove gnjide...ja ne znam ko je gori da li on ili onaj Slobodan Ugljanin, prodane duse...kaze LJaljic skoro \" da je oslobadjanje Orica sramota\". e moj LJaljicu ti si sramota, jedini pravi covjek dole je Muamer Zukorlic...A prelijep je Sandzak i nikada ga ne treba dijeliti od Bosne jer SANDZAK JE BOSNA NIKAD SRBIJA i mogu reci da poslije SA dva najljepsa grada koja sam ja vidio su Pazar i Stambol!!!
hahahahahahahah papapaparanoja dobro vece lijepa moja hahahahah
Ova recenica je kljucna, citiram: \"Temeljem Deklaracije, tri strane su se obvezale da će do kraja 2006.godine preostalim izbjeglicama koje borave u svakoj od zemalja potpisnica pružiti trajno rješenje, bilo kroz omogućavanje brzog povratka u matičnu zemlju ili kroz lokalnu integraciju.\" Dakle i ovo je da upereno protiv Bsnjaka i Bosne i Hercegovine, jer se radi samo o izbjeglicama iz zemalja \"potpisnica\", a zna se da su Bosnjacki prognanici u nekim drugim drzavama. Ovo je pokusaj da Srbe i Hravate vrate u BiH, a Bosnjaci da ostanu u inostranstvu, tako da Bosnjaci ostanu i u BiH valika manjina, a onda ce se lako sa ostatkom obracunati. Moj problem nije sto Srbi i njihovi otvoreni agenti, kao ovaj Ljajic to traze. Problem je sto nasi Silajdzci, Tiihic, Izetbegovic, Lagumdjija itd. ucestvuju u tome. Mi u stvario ne bi ni saznali kakve nam zamke iza ledja ovi cetnicki agenti spremaju, da ne saznamo od samih Srba, nekad od Srbije, nekad od Dodika. Ovi \"nasi\" su lukaviji neprijatelji Bosne od pravih Srba i zato opasniji.