Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neće se žuriti? Ni mi se ne žurimo... Politika se ne žuri a ljudima i građanima se žuri. Da djeca imaju bolju budućnost. U Hrvatskoj se podižu plaće svaki dan, firme pokušavaju zadržati svakog radnika, poduzetnici se sve manje preseravaju po radnoj snazi... To je dosad najveće dostignuće u Hrvatskoj, a tek kad sad otvori Austrija svoje tržište rada. Znači nema jahti i vikendica kao prije, prvo se spašava firma. Taj proces treba i nama. Mi još nismo izašli iz komunizma.
Srbi su imali srboslaviju od 24 miliona stanovnika kojom su vladali centralistićki iz Beograda a raspadaom srboslavije danas srbija koja se osamostalila ima manje od 5.5 miliona stanovnoka prosjećne starosti od 44 godine a od toga 4 miliona stanovnika srbije imaju prosjećnu starost od 51 godinu.De facto preko 50 posto stanovnika srbije su nacionalne manjine.
jes, vladali sa sve Titom polu janezom polu hrvatom, i ostalim komunjarama koji su od Srbije oduzeli Crnu Goru i Makedoniju sa kojima je usla u Jugoslaviju 1918 i jos napravila dve autonomne pokrajine Vojvodinu i KiM a od ostatka Jugoslavije takodje napravili republike i tako izjednacili jacinu i uticaj Srba i Srbije u Jugoslaviji sa ostatkom drzave umesto da budu glavni kao sto su i bili prema brojnosti i po zasluzi u prvom sv ratu
Zašto srbi svom nepismenom narodu ne kažu da je srbija do prije više od godine dana godišnje de facto izvozilo na Kosovo preko jedne milijarde EURa robe i da je 3 hiljade srpski firmi sa 100 hiljada radnika radilo iskljućivo za izvoz na Kosovo i sa 100 posto carine danas hiljade srba u tim firmama dobili su otkaz i mnoge od ti firmi su zatvorili svoje proizvodne kapacitete.
SPC i SANU treba proglasiti za teroristicke organizacije sto i jesu.
Ovo zvuči kao da će crv odlučiti hoće li ga ptica pojesti
Duvaj ga Vucicu budalo jedna
Čuj šta će sirotinja izgubiti, vic milenija 😂😂😂😂
Zašto se Srbija pretvorila u državu koja ne može ni sa jednim komšijom imati dobre medjudržavne odnose? A i šire...
@Memo1beg, Ismete, kada tako vidis stvari, onda ces tesko shvatiti zasto je to tako i da ti neko objasni.
Isto kao da je Srbija Svicarska ili Norveska pa ih oni mole da udje u EU, pa ce eto oni kao nesto odluciti. Da vi odlucujete davno bi bili u EU, a nas i Kosova ne bi bilo. Srecom, nikad niste niti cete odlucivati. Mozete samo da zivite u svojim lazima i mitovima i da radite onako kako vam kaze Amerika i Eu.
Ovaj Kontrolira Sve Novine i TV u Srbiji,Novi Lukasenko,a misli da Europa to Ne Zna 😁
ako te Dodik bude savjetovao,mozete do Valjeva.ne dalje
Srbija je isplivala iz teskog kokuzluka do drzave sa najbrzim ekonomskim razvojem na Balkanu. Ovaj Vucic i nije neki politicki kapacitet ali je zato pametno izabrao savjetnike koji drze u malom prstu i ekonomiju i politiku.
Srbija G8
Šta vi imate da odlučujete. Oni odlučuju,a ne mi sa Balkana.