Komentari (330)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasposliti druge a ovi put pod noge pa kod Vucica u Srbiju. Kosovo je nezavisno.
@goUser422 Davno bi BiH priznala Kosovo da vi srbi to ne blokirate. Pusti se suplje nismo djeca.
jo[ koju godinu dok se ameri ne povuku ko iy afganistana :D
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Kosovo je izgubljeno 1999 kapitulacijom Srbije.Sve dalje je prica za djecu.Da ste se branili kao Ukrajina mozda ste mogli pobijediti ali ste pobjegli.U Ukrajinu usla vojska od 500 000 Rusa pa se ne predaju,a vas su skrsili bez ulaska I jednog vojnika NATO I sa par UCK dobrovoljaca. Kukavice koje strijeljaju nenaouruzane civile.To ste vi.
Njihova steta. Kao i obicno.
EU - ZA odcjepljenje kosova a NE - za odcjepljenje RSa i HRHB, i vi jos mislite da Smith postupa samovoljno ???
Odvojite se ako smijete
Sve odmah suspendirati po kratkom postupku.Skinuti sa platnih lista. Uduplati patrole po Kosovskoj Mitrovici i odmah početi kazne pisati za vozila koja su neregistrovana uredno.
da bar bosnjaci rade negdje u rs bilo bi super mogu samo u mup a momci nece da pevaju boze pravde
J..te ovaj narod radi sta hoce posle tolikog zla na druge republike igraju se da su nevini Zasto zapad ne kaze istinu i kazne Srbiju sa sankcijama ovdje nesto miri
Prema UN-u Kosove je i dalje dio Srbije. Nije Alija potpisao, ali jesu Amerikanci za prekid sukoba...
Samo im ne dajte da se bilo sta zove srpsko. Primijenite hrvatski model prema srbima a ne bosanski.Nas je ukopao Alija sto prepisa pola drzave srbima. Da nam je bio neko ko Tudjman u ratu u evropi bi bili danas.
Volio bih tvoj potez vidjeti tada da si bio na Alijinom mjestu. Kad si kako vidim jako, jako pametan. Opcije koje ti se nude, ovako: 1)Daytonski mir, sa entitetskim granicama unutra i očuvanim vanjskim granicama i Amerikom kao garantom mira i sigurnosti BiH. 2) Odbiti Američki prijedlog i zadovoljiti se onim što Bošnjacima preostane od BiH kao muslimanska enklava. 3) Produženje ratne agonije pod uslovima embarga na oružje bez podrške Zapada
I Tudjmanu je ta ista amerika rekla da ne radi sto je uradio, pa gle cuda. Hrvatska drzava. Tudjman je molio Aliju da zavrse posao u bosni, sto nije prihvatio? Zna se da mu je Tudjman rekao da nije normalan sto prekida napredovanje prema banjaluci. RS je prestala postojati u to vrijeme, raspala se i ponovo je osnovana u dejtonu, potpisom alije.
Spremte se spremte traktori
Najgori narod na svijetu.
Sta vam aco radi u pm...boli njega duoe za vas i vase poteze
Kad bi u Bosni ovako svi napustili in otisli za Beograd vućkotu svome
Kraljevi teatra
LAHKO JE KOSAVARIMA KAD NEMAJU SVOG DRITANA, PARDON KONAKOVIĆA, KAD NEMAJU MEDIJSKE TEOVAČE A LA FACE TV I AVAZ, I KAD IMAJU PRECEDINIKA KOJI SMIJE AMERIČ. AMBASADU POKAZATI "DVOJKU"
LAHKO JE KOSAVARIMA KAD NEMAJU SVOG DRITANA, PARDON KONAKOVIĆA, KAD NEMAJU MEDIJSKE TEOVAČE A LA FACE TV I AVAZ, I KAD IMAJU PRECEDINIKA KOJI SMIJE AMERIČ. AMBASADU POKAZATI "DVOJKU"
A gdje ce ko s Albancima sviju mi.. vidi ovih žohara sto se skidaju hahhaahahhahahah