Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neki od vas stvarno ne bi trebali da ostavljaju komentare. Gl.pi ste ko K.r.c. Sta vam je sad ona kriva sad. Cim sednete u auto, pustite cecu da slusate a ovamo jedete gvna.
aaaaaaa što je ne ubiše kravetina glupa... Ona i brena su najodgovornije za pokretanje turbofolka na Balkanu... hajde, kad su jednom imali u planu, sigurno neće tek tako odustati. Samo naprijed!
ubit je i proglasit drzavnim pranikom u Bosni, aBd
Kazu da ce Ceca uskoro da prestane da peva i da ce se vratiti svom starom zanatu Vestacko osemenjavanje krmača.Kaze da joj je scena prosto dopizdela i da želi ponovo da se vrati svom izvornom zanimanju.
Hahahahahah cuj atentat. Kamo srece. To je jos davno ARKAN zakopao da ima a ovi ko fol atentat. Ili je neko davno zakopao da njega rokne..... Da je i puklo morali bi novi silikoni da se ugradjuju....
Ova je za porno ko stvorena!
Ostavite moju zenu na \"miru\". Doduse sada je \"K.A.R.A\" moj najbolji ortak.
smrdljiva četnikuša,prljava drolja,zanimame koliko metara *urca je proslo kroz njene 2\"rupice\".
jedva cekam da vam zapevam u Sa,pogotovo zenkicama!cmoka
Ceca - Intelekt ??????? Nidje veze
SELJANKURA OBIČNA - FUUUUJ!!! FAŠISTIČKA KUJURINA!!!
Ma to je samo bla, bla... Poznati Balkanski recept kad nekom opadne popularnost, onda se kao pronalaze bombe oko njegove kuce, ili se sprema atentat ... a sve u svrsi da se prica o doticnoj da nebi pala u totalni zaborav. Ali ova Ceca mi se apsolutno gadi, kao zena, kao intelekt, kao ljudsko bice FUJ...
Volio bih je ja prodrmat nego ta TNT
uh,kako bi joj se ovi slikoni razlijepili okolo,pa to bi bila ekoloska katastrofa!!!!!!
htjeli da vide pi..in dim...