Beograd
0

Spriječen bombaški napad na Cecu?

FENA
Beogradska policija je na gradilištu koje se nalazi neposredno pokraj kuće srpske folk zvijezde Cece Ražnatović pronašla skriveno čak 15 kilograma trinitrotoluena, poznatijeg kao TNT, a kako je eksploziv nađen uz samu ivicu parkirališta kojeg koristi pjevačica sumnja se da je bio njoj namijenjen.

Gradilište na kojem je pronađen eksploziv nalazi se samo dvadesetak metara od kuće Svetlane Ražnatović - Cece, kod stadiona "Crvene Zvezde", a bombu su bagerom iskopali radnici. Da je došlo do eksplozije, količina od čak 15 kilograma TNT-a bila bi dovoljna da sruši čitav kvart u kojem Ceca stanuje, a od detonacije bi se tresla i Marakana, javlja u utorak Press Online.

Kako je eksploziv pronađen u neposrednoj blizini Cecinog parkirnog mjesta, policija sumnja da je na srpsku folk zvijezdu planiran atentat, iako to još uvijek nisu definitivno uspjeli dokazati. Kada je tačno eksploziv ostavljen na gradilištu za sada se još uvijek ne zna, a nije pronađen ni upaljač kojim se aktivira eksploziv.

Nakon pronalaska eksploziva srpski mediji pokušali su stupiti u kontakt sa Cecom Ražnatović, ali ona ne odgovara na pozive.