Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu se vala uzjebaIi sa ovim petardama, ne znam da li policija moze sta uraditi po tome pitanju makar u vremenu dok pune bateriju od radara.
Ma on sa samo igrao.... :) I sad, ako ga susjed odvali nogo, kad ga vidi u liftu, još će biti kako zlostavlja djecu.
BW801802… ne treba ga nogom, može jedna iza ušiju. Šalim se, ali pravi potez je tužba prema roditeljima i zahtijev za velikom novčanom naknadom.
@ BW801802 Stvarno nemaš smisla za šta znači iskarikirati situaciju. I samo zato što ga susjed nije namlatio ne znači da mu nije prošlo kroz glavu. Kad se vratio sa posla i vidio da je sve izgorilo i kad su mu rekli da je mali eto bacao petarde, ali da mu to sad nemaju platiti, ili nešto sl. Idioti preko puta ne samo da se razmožavaju nego su mu spalili stan. Zamisli samo kako mu je bilo. Imaj malo empatije prema drugima.
ako jee u splitu onda je dite
stize racun..bas dobar pocetak za novu godinu..
Ne znam stvarno kome pirotehnika pričinjava zadovoljstvo, isto majmuni uzmu krhat i uživati u gromoglasnim prascima...
A ća dite zna ća je petarda 😅😅😅
Ljudi ne zive u hipi-komuni, dolaze u grad da zajedno zive, rade i svako ima svoju imovinu. Oni koji ne umiju da sacuvaju tudju imovinu od sebe i svoje familije, treba da se sele u sumu da ne maltretiraju druge. Sta bi bilo da je ovaj komsija kojem je nacinjena steta napravio razanj na balkonu sa kojeg je bacena petarda? Stvarno se nadam da je djetetu ispala petarda i pala na neciji balkon...
Koliko je to dijete(nce) staro, tj. koliko ima godina?
Pirotehniku treba zakonom zabraniti. Ako neko hoce rakete nek se obrati verifikovanoj firmi za organizaciju istog.
Roditelje kazniti da četkicom za zube prvo sve ovo očiste pa3 onda da3 plate štetu.
Da si moje....
Ovdje vidim samo nezainteresovanost roditelja za odgoj djeteta. Nikakva policija i te stvari. Pola roditelja nije sposobno za odgoj djece.
Kretenluk.
Hahaha covjece.. Meni jucer jedan mali 13 mu godina kaze evo ti 3 petarde, a prije toga ih bacao vani (cujem kako ih roka)..Reko ostavi ti to sebi pa bacaj po kuci ocu i materi.. Pa sta je ovoj djeci danas ??? cccc
Krivi roditelju jer su mu vjerovatno oni iste kupil
Roditelji su krivi ako su kupili petarde, a krivi su ako i nisu oni kupili. Ako se ima djete, treba htjeti, znati i biti sposoban vaspitavati to djete. Naravno, prije svega, i rodotelj treba da je vaspitan.
haj nek nije nastrado barem to.