Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad nije imao saobraćajnu nesreću reče osoba od 19 godina. Facepalm.
@chelo ovakvi su najbolji donatori organa.
Platit će tata profiter duplo. I još kupiti malom parazitu brži motor. Ni kad nekog ubije neće mu biti ništa, djeci uhljeba i lopova je sve dopušteno.
Naravno da nije imao saobracajnu nesrecu ,da je imao nebi ni snimao ove gluposti napaljeno derle .postoje ljudi koji voze motore po trideset ,cetrdeset godina obidju svijet i nemaju udes te ljude treba snimati i pogledati
Dozivotno mu zabraniti da i pijeske ide.
19 god a tako nešto radi..
Idi buraz na Grobnik pa se dokazuj, nisi vidovita Džemila pa da predviđaš "opasne" situacije a mi svi budale! Puna groblja takvih nadobudnih, prepotentnih, samouvjerenih vozača a i onih kojima su takvi došli glave!
Zaradio kazni??? ili je napravio kazni🤔
i nacin na koji prica definitvno govori da mu nisu sve na broju
mali ima muda, al nema mozga 😕
naučio sam lekciju. neću više objavljivat snimke.
treba momka samo usmjeriti na neki rally ili moto cross, da profesionalno vozi motor.
pogledo sam snimak. kamikaza.
O ovom momku citamo za koju godinu kako je poginuo prilikom sudara ili slijetanja sa cesete. Evo ti RIP odmah. Nadam se da neces ubiti nekoga.
Poštuje pravila koja su u njegovoj glavi?? 👏😂🐵
377 komentara na 24sata. 😎
Sve do jedne sitne greškice, i nema te...
Odgledao sam cijeli video. Lik definitivno ima psihičkih problema. Pitanje je dana kada će iza njega ostati krvava fleka na asfaltu. Nadam se samo da će to biti njegova, a ne nečija druga.