Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isto onako kako su tokom rata u BiH slali poruke o svetoj srpskoj zemlji BiH. Kriminalna organizacija koja je trebala odgovarati u Hagu.
Pametnije bi ti bilo pope da podmazes traktor. Hahahhahahahahaaaa
@VIahIzPecine ja sve skakucem ko kengurcic ! skok,skok,skok !
Kosovski vilajet je imao 36000 kvadratni kilometara i poslije Berlinskog kongresa 1878.god.i Londonske konferencije 1912.god.Kosovu su uzeli teritorije koje su dali Srbiji idanas Kosovo ima samo 10900 kvadratni kilometara površine.Kosovska teritorija su bili Vranje,Leskovac, Kuršumlija,Prokuplje,Toplice,Preševo,Bujanovac,Medveđa,Lebane sve do Niša.Poćetkom dvadesetog vjeka u Nišu su većinsko stanovništvo bili albanci.
Ne dajte nesto sto ionako nije nase vec su nam drugi poklonili wtf!
ehehehehe..dali ili ne, oni su drzava...
Lako je tudjim kurc..om mlatiti ..... Pare samo pareeeeeeeesss u parama je sve .. Od cega da zive zivotinje ... ☝️
Gledaj kakva četiri idiota u četiri kvadrata.
Vidi Pickustog, poluretardovanaa faca
Hbo Monti Pajtona i Maratonce kakvu komediju prave ovi likovi na slici!
To nije vase i nikad nije ni bilo, ko sto ni Bosna nije vasa i nikad nije ni bila. Ali kod Bosnjaka je svako uvijek dobrodosao bez obzira sto zna da ce ga klati svakih 50 godina.