Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
politicari su slika i prilika naroda koji ih bira, i u srbiji, i kod nas, i u svijetu
Ispade da je Srbija za nas zapad.
Pa i jeste Srbija je zapad za nas u BiH, pa bilo nekom pravo ili krivo.
Kakav je probirljiv kad cuje komentare u njegovoj parohiji ,a kad je prijetio za jednog srbina sto muslimana, Ljetos kad je bio kamenovan zbog toga nije se prevario da spomene i izvine sto su mnogi ocekivali da ucini.!
Ovo je dječija šala u poređenju sa onim šta je Zdravko Mamić nalajao novinarima u zadnjih pet godina javno na press konferencijama.
Ovaj Gašić očito je htio da se našali ali je to ispalo tako nezgrapno i nakaradno da ne može izbjeći sankcije. Kao što kaže Vučić, zaista nema opravdanja za ovakav gaf.
Nego nevezano, bravo Kliksovci svidja mi se novi dizajn, super je.
Bravo Vucicu, tako se vodi drzava i cuva ugled. Svaka cast.
Hahaha a onaj naš "Mrš u pi*ku materinu!" :D
Sta je Dodik govorio novinarkama sto puta gore, i nikom nista. Mi smo vukojebina prema Srbiji.
Dobar Vučko.Ministar u BiH je izjavio da NAROD NETREBA JESTI pa i dan danas obnaša neku funkciju....
Čovjek se zanio, mislio da je na cajki subotom navečer pa se malo zaboravio
podrška ministru. .:)
Duduk kaze novinarki mars i sta..niko ga ne osudjuje..
Duduk je Duduk
ma hebo duduka tavle klasični
Šta sve ministri, premijeri na svim nivoima lupetaju i opet nikako i niko da ih smijeni!
Svaka ti čast ovo je pravi premijer, ova ti je na mjestu
ovo nije pravi premijer..ovo je samo sarena laza za birace(ovce) u Srbiji...znaci Aca Dramoser ovdje dobija poene sto ce svoj dobrog prijatelja smjeniti zato sto je uvrijedio novinarku(cim se prasina malo slegne ocekuj Batu keramicara na mjesto direktora nekog javnog preduzeca) a nije ga smjenio sto je bio jedan od glavnih krivaca za pad helikoptera i smrt 7 osoba...najgore u svemu ovome je sto 80% biraca u srbiji razmislja kao i ti i sto ce glasati zbog ovog za Vucica...
Pravda za čovjeka koji je rekao ono što svi muškarci misle.