Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Chicha! Svaka ti je na mestu. Zaboravio si koliki broj Bosanskih gastarbajtera radi I zivi tamo! Slovenci time samo pokazuju da su par santmetara iznad nivoa svesti ostatka bivse Juge. Ali tako je bilo I kroz istoriju. Dodje Svaba,Slovenac ga voli,Kada oslabi Svaba dodje ojacani Srbin a Slovenac ga voli. Sada su deo \"jake evrope\" oni se uklapaju i vole se. Sutra kada slete \"Svemirci Marsovci\" mi cemo da hvatamo oruzije a oni ce da se vole. Umiljato jagnje dve ovce sisa,jedino kada naidje Jarac da li ce I onda jagnje da ga \"sisa\"!
Moze nam se :))))
Mislim da je glavni problem koji je doveo do ovakvog trenutka to, sto je Hrvatska potcijelnila Sloveniju Mislili su u pristupnim dokumentima \"privaliti\" poneku mapicu, a sad se zgrazavaju
Slovenija me neodoljivo podsjeća na Izrael, ali naravno ograđujem se od onog militarnog u ovom poređenju. Oni su neka vrsta balkanskog Izraela. Ekonomski su poklopili zemlje bivše Jugoslavije. Prvo su, uz pomoć domaćih lopova koji su za šaku dolara prodali državu, izašli kao privatizacijski pobjednici, ušavši u sve ekonomsko- privredne pore države. Zatim su našim sredstvima otvorili čitave lance tržnih centara pomoću kojih crpe i ono malo para što je građanima ostalo, istovremeno uništavajući domaće privrednike i proizvođače. I naravno, kad imaš novac onda imaš i moć, posebno onu političku, kojom ćeš gospodariti balkanskim mentolima i određivati im kad zaslužuju da naprave neki naredni korak ka jebenoj evropi. Sa svakim narednim korakom mi smo bliže evropi, a Sloveniji je punija kasa i veća politička moć! Danas Hrvatska- sutra mi, tj. BiH!