Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
žao mi je one djece u blatu i starih ljudi, ali ovo je sve englesko-francusko-američka politika zagovnala i sada mi trebamo da zaratimo zbog njihovih grešaka.
a sam ih je gadafi upozoravo na sliačan scenarij prije svoje smrti, ali kada te vodi $ umjesto razuma, onda je teško donositi prave odluke. Libija je bila ključna zemlja u kontroli migrantskih tokova i iz afrike, ali i sa bliskog istoka.. A sad su i sami libijci krenuli ka europi.
Sve vam je ovo "bumerang efekat".
Trebala bi i HR poslati par vatrogasnih vozila da im pošprica malo tenkove
Od početka migrantske krize bilo je jasno da će biti problema. Ipak su to Slovenci. Uvijek sa strane sa figom u džepu.
Straaaava sta se dogadja ::: budimo sretni kako nam je tako nam je ...al se bar ne puca kod nas SJETITE SE KAKO JE BILO U RATU i sve ce vam se samo vratiti pred oci ...
Walter statistika zi je ok,ali ne svidja mi se termin vrs, nije to nikakva vrs nego kriminalci JNA koje je Bg,snabdjevao oružjem i svime, dok nisu skontali da su kukavice i pascad, tada dodje Dayton i ne raščistimo račune s njima.
"Slovenija angažira vojsku" HAHAHAHAHAHAHAHA
Uzbuna vatrogasnom društvu u V. Trgovišću, morat će upotrijebit šmrkove
Zbog cega vojska? Zapad napravio ISIL, unistio domove vecine stanovnista i sada salje vojsku na sirotinju koja nema cak ni normalne obuce za obuci. Jako hrabra drzava i vojska, svoju snagu ce demonstrirati na sirotinji, fuj sebicni gadovi, kapitalizam vam je mozak unistio!
Mihajlo kurcic ,srbe su svi razvalili i razvaljuju vlasi samo o cvarcima znaju
...bosanski vlastodrci na aparatima... Niko im nece kroz vukojebinu da prolazi
Slovenska armada :-) "Še zmerom je bolje umret, kot v vojski dolgo živet" https://www.youtube.com/watch?v=6kjSPYJTgpY
vojska izišla iz kasarne i već prešla u susjednu državu
Koga cemo mi poslati vatrogasce..e jadna Bosno..Mekticu karinooo
Slovenci, Madjari znali ste putovati u Irak, Afganistan i tamo zaradjivati ogromne plate kakve mozete sanjati u svom zavicaju... tada vam to ljudi nisu smetali...
Хајој, па што су сви мушкарци... :/