Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Drina Tvore nepismeni, ne kaze se srbska nego srpska. Usput da ti dopunim znanje iz geografije koju si ocito preskocio prilikom skolovanja. Drina je rijeka koja nastaje u Bosni i Hercegovini i tek na sredini svoga toka pravi granicu Bosne i Hercegovine i Srbije. Ako ces u procentima (ako znas sta je to) onda je ona 75% bosanskohercehovacka rijeka i 25% srBska reka. Oslobadjanje KiM je neminovno? Javi nam se kad se probudis i vratis se u javu. Nego kad ti je \"zapad\" tako grozan, kupis fino sebi Moskvica, na ruku stavis Raketu, gledaj Ei Nis TV i tako ces postati uzoriti clan svoje vrste. Ja cu se zadovoljiti Mercedesom, Rolexom i Philips TV-om. Slovenac, iako i vi imate oraha u dzepovima, ovde ste 100% upravu.
slovenac, imas pravo, s vecinom \"izbrisanih\" je bilo bas tako
slovenci ih izbrisal na proljece 1992 jer se nisu prijavili za slovenacko drzavljanstvo koje bi dobili automatski da su se prijavili..sta su cekali..ah da, milslili su da ce slovenija ispuhati kao balon i da ce doci cika slobo da vlada pa su cekali oslobodioce da se vrate na karavanke...puno su gledali TV BG tih dana umjesto da misle svojom glavom i sad ce nakon negiranja slovenske slobode i nezavisnosti dobiti papire ko da se nista nije deilo a mi jos uvijek zarobljeni srpskim ucjenama...
ČASOVNIČARu, kako to da sada nisi urar ili sahadžija? Da Ti nisu Srbi naredili da se tako \"zoveš\". Hoće, hoće oni, ali me čudi da ih ti slušaš.
Drina... cij to cekali ste 500 godina pa se oslobodili. hahahaha niste vi nista cekali nego ste bili kmetovi 500 godina. a mlade vlahinjice sluzile begovima i agama i turskim vojnicima za odlaganje sperme. zato ste 90% crni kao turci jer ipak 500 godina nije malo. a i da te napomenem da predsjednik usa nosi ime husein. tako da za atomsku jos nije kasno.
@ Drina Jel\' tako? Da se Slovenija nije otcjepila, sada bi to bila Srbija.
ne seri
Zamisli da je tako nesto Srbija uradila u to vreme 1991g?! Pa zapadni zlocinci bi u tom slucaju Srbiju sravnili atomskim bombama a onim obicnim i uranijummskim su VEC sravnili Srbiju samoo zato sto je Srbija arnautskim teroristima pokusala u kraj stati .I ond asu na kraj krajeva zapadni zlocinci kiM oteli i napravili najvecu vojnu bazu an svetu i ko FOL arnautima drzavu dali.Zato bog dragi americi sve vraca istom mjerom.Prvo 11 Septembar a sada ekonomskom propascu.Samo u januaru oko milion izgubljenih radnih mjesta u americi.A tek ce ih zlo stici.Bog sve vidi........ Oslobadjanje KiM je neminovnost i samo je pitanje mozda mjeseci a ne godina.Cekali smo 500g pa oslobodili od mrske turske a cekacemo i jos malkice ........