Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otkud to skandal? Niko se tamo više ni na šta ne obazire. Kad je predjednik države ujedno i glavni šef mafije, u takvoj zemlji nema skandala.
Čuj skandal, skandal je što se čudimo srbiji, a nas novinar ne umije ni u kafanu uci pred izbore, a tamo će da vidi da se glasovi kupuju za cenera, za metar drva, za plastenik, za stočnu hranu, za saku asfalta.
Od srca vam želim još 100 godina vladavine dinastije Vučić
I kišobran pride.
Skandal samo u BIH stampi. Laž ko zna koja po redu .. Kao sto je bilo da ce Srbija uvesti sankcije 101.put pa ništa. Da li se neko izvinio za to.. Nije ... a zasto nije? jer nema novinarskog kodeksa, a masa sve to sazvace po ko zna koji put..E moj Balkane..
Kakav skandal. Mnogo spinujete.
skroz cool, iovako je ovo kapitalističko društvo, mani, mani, mani
Koliko smo mi u go.nima Srbija je u jos vecim, drzava kojom vlada Vuciceva mafija, sve su pokrili
Ja skandala i jada
Kada ce kod nas minimalna plata biti 1000KM jeli ovo jos jedna laz
Pustite se suplje i Srbije sto nepisete hoce li kod nas od prvog januara biti minimalna 1000KM usutili ste se
Hoce dok u srbiji bude 1000€
Ako je stvarno tako da se "MITOLOGIJA" nudi u trostrukom iznosu- onda sta NAROD da ocekuje ?
Iskender Musliu odrešio kesu.
CCCC... čime se vi bavite. Jel se oni mješaju u naše izbore? Kako bi mi reagirali da oni to nama rade? Poslje ovoga nema plakanja kada se budu isto ponašali.
ko da je kod nas bolje.. možda cak i gore
Ovaj cijelo vrijeme priča o ostavkama sad placa da glasaju
Srbija je Demokratija? Ovo nam nekako podsjeca na proteste u Banja Luki kada su dobivali 50 KM za nacionalsticke Cetnicke pjesme!
U nas da je bilo elektronsko glasanje na zadnjim izborima Dodick bi odleprso,eh sad namjerno to nece da se uvede jos su mu i pomogli da ostane na vlasti sto li cut ce se