Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZIVILAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA REPUBLIKAAAAAAAAAAAAA SRPSKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ZIVIO PUTINNNNNNNNNNNNNNNN
cuj istjerati,hehe!evo sve se tresemo od straha...daj jos neki vic tita ti!
picka vam materina cetnicka, sve cemo vas istjerati, svijet nije jos zaboravio ko ste i sta ste
joj boze daj nemojte odma da vjerujete ovoj srbadiji , pa dodik ima vilu pa sad ce da ima i stalu samo je pitanje kad ce da zdimi za maticom al ne za majkom jugovickom koja je dala mladana srdana i ostale KOSOVO JE REPUBLIKA a oni mi je nepriznamo ko njiha nesto, pita oni sami sebi postavljaju pitanja i daju odgovore
gagani i nasi su vasim trenutacno iliti trajno nastanjenim u nasoj federalnoj avliji dali pravo na vase drzavljanstvo, pod uvjetom da ste rođeni u vasoj drzavi RS, ne? dok je ovaca bit ce i vune i sitih vukova.
Pa ne brinite nista federalci, obavljacemo konzularne duznosti i za FBiH :) Majku mu ipak smo prve komsije RS i FBiH! Ali i vi nas da zastupate u Emiratima i Saudijskoj Arabiji vazi?
za one - osobito patriote iz dijaspore - koji ce ovaj dodikov potez odmah docekati na noz - - kada je drzavna politika u pitanju i bosnjacki predstavnici komuniciraju - iskljucivo - sa islamskim svijetom - (izuzev kad su njihova djeca u pitanju) - tako da isti kriteriji vrijede za sve tri strane u bh trofrtaljci.
Znaci sada i zvanicno ambasada RS-a u Srbiji... E moj Lajcace...