Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Blef...ti na kosovo ne smiješ ni prismrdit...😂😂😂. A ne boj se, sve genocide na balkanu je vršila srbija napadajući susjede, ni jedan susjed nije došao na tlo srbije i napao ju!
Meni je više muka od ovog Balkana, rado bih na sjeverni pol kod Eskima i pingvina. :'(
šta je ovo,na slici 6 auta bez registarskih oznaka?
policija hvata kriminalce a on dize vojsku. Odgovor je jednostavan. Pa prpa mu da nebi dosli i do njega
Cuj Vucica! Pa bolan kada niste u ona doba kada ste citavu JNA imali uspjeli Kosovo ocistiti od nesrba necete ni sada sta vam je. I prestani zveckati oruzjem, ti bi opet 100 za jednog, samo pazi da ne bude obrnuto ovaj put.
Srbija je potpisala kapitulaciju 1999.g u Kumanovu za izvršeni genocid nad Albancima Kosova i nema nikakve ingerencije nad Kosovom.Kosovo je nezavisna država i šta Srbija ima veze sa Kosovom.Baveći se Kosovom Srbija je danas najsiromašnija i najzaostalija država u Evropi.
Iz sjeverne Mitrovice srbi su protjerali 12 hiljada Albanaca.Albanci nisu prodali imovinu i kuće u sjevernoj Mitrovici i jedva ćekaju da se vrate u svoje kuće.Danas u sjevernoj Mitrovici živi manje od 10 hiljada stanovnika od toga su 50 posto srpski Romi.
Kosovo je nazavisno haha
jbg vucic je reko da nesmiju upast
Hajde Vucko, hajde.......
E neces ga majci se zajebavati sa albancima......
Po rezoluciji 1244 o Kosovu ne spominje se uopšta država srbija.
Prepali se rasimovih sankcija
Imamo mi svojih problema Vi se dogovarajte dole
Muslimani iz zajednica opstina Gora na oruzje, braco Muslimani Sandzak i Partizani Mostar Tuzla na oruzje i pucaj na arnauta siptara, nisu oni Albanac nego cigan iz Indija!! Zivela Srbija!! svi mobilizacija za srpska vojska , Ubij siptara!!! ZIVELA SRBIJA MOJA DRZAVA
@republikagora Ti si izgleda zalutao ili si ispranog mozga. Nema te guzice koja bi me u uniformu obukla- bilo koju!!!!
@republikagora hahahahahahahahaha pa najjaci Balisti ili kraljevska garda Kraljevine Albanije Leke Zogu-a su bili Pesterci i Sandzaklije.. Bali Kombetar... Srbi su greskom nazvali Balije Bosnjake.. a ustvari te nemilosrdne Balije Balisti Kombetar su bili Arnauti Pestera.. jesi li cuo za bracu Dresevice, ili Konicanina? Ti su bili nemilosrdni prema takvim qqrvinim sinovima kao ti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jama Čavkarnica - četnička baština https://m.youtube.com/watch?v=_EjOlHAQ3T4