Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zasto ne moze smrtna kazna ?
@Kurtuba njemu ne treba humano........nego analno
@Kurtuba treba ovakvim gadovima svaki dan po dobar komad mesa otkidati i pustiti da krvare! Muciti ga do boli narednih 40 godina!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sve mogu progutat i teroriste i transvestite i kriminalce ali ovo ne mogu. Postoji li išta jadnije na svijetu od toga da uopće krivo pogledaš dijete a ne nešto drugo, fujjj
Dobit ce on svoje u zatvoru. ;)
Sto sam uopste procitao ovo :-(
Sad ga snekim crnjom strpajte i nek ga 40 godina siluje i nek crkne na dan kad bi trebo izaci. ma da nihe ni sasluzio da crkne odma, smrtna kazna i zaspe. nego bas da se narednih 40 godina na njemu crnjo neki iszivljaje.
Ovo po kratkom postupku. I onda izdati saopstenje: Opirao se pri hapsenju... morali primjeniti silu... od zadobijenih povreda napdac na policiju preminuo....
Ja sam u nacelu protiv smrtne kazne ali mislim da bi se ona trebala primjenjivati bez izuzetka na svaki slucaj u kojem se kroz fer sudski postupak nedvojbeno dokaze silovanje i ubojstvo djeteta. Neki ljudi jednostavno nisu ljudi, niti zasluzuju da zive niti da se zovu ljudima, a niti da se na njih primjenjuje zakonodavstvo za ljude.
javno kastriranje,guljenje koze i posipanje soli ,zatim prst po prst klijestima cupati i malo je...
ma dozivotno silovanje mu je jedina prava kazna
Molim vas, molim, dajte mi samo mjesec dana Mitrovice, sa njim u sobi, odlezacu casno i posteno, al uz jako loše vladanje...
Dozivotna kazna zatvora bi trebala da postoji za ovakve slucajeve.
Ma presudiće njemu robijaši. Ovakve niko ne poštuje i ne voli. Želim mu što dužu patnju.
Smrtna kazna
i cudimo se za genocid u Srebrenici, pa to nisu ljudi
Samo srpkinja rađa takve monstrume.
Sodomizov`o sam ti staru.. Jela me savest da riknes a ne saznas da sam ti kevari izdrilovo cajni kolutic.. Uzivala je u carima sodomije zvizduci "Igrale se Delije" u ritmu drila..
nisam nasilan al ovog majmuna rado bih mucio 40 godina svaki dan
Pa Klix, upm. pustite da se komentarise ovakav clanak. Nekada se pitam jeste li dobro?
@drmife Zašto se ne bi komentarisalo, nismo ni Sjeverna Koreja ni tzv RS?