Komentari (446)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovim puštanjem na slobodu pravda nije zadovoljena. Ne smijemo zaboraviti da je ovo najveći ideolog uništenja naše zemlje. I zbog toga mu želim dug boravak na slobodi uz brojne metastaze.
Nije on pušten još na slobodu on je pušten da se liječi neka Hvala dragom Bogu podradio mu je bolest koja će ga ubrzo ubiti.
cetnicko djubre
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
HAŠKI TRIBUNAL JE ŽRTVAMA GENOCIDA NA PROSTORU BIVŠE JUGOSLAVIJE, PLJUNUO U LICE I OPALIO IM ŠAMARČINE U OBA OBRAZA I ZATIOM IH NABIO NOGOM U DUPE! MRŠ, HAŠKI TRIBUNAL!
Nije ovo prvi put da haski tribunal pljuje zrtve u lice. Gotovina, Markac, Oric, Haradinaj i i i .....
cuj Oric , jeste li mahniti ili glumite pa njega stavljate u istu ravan sa ovom pogani :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mogao bi Seselj malo posjetiti, kako kaze svpsko pvimovje i svpski gvad Split, ako smije, pa da ga objese za prvu banderu. Tipicna cosava kukavica koja se nikada u zivotu nije potukla, pa mu samo preostaje da prijeti i provocira, ne kaze se dzaba: pas koji laje ne ujeda. Slikao se tako ponosno Seselj sa kokardom, cetnickom uniformom i puskom u Vukovaru, nakon sto su unistili taj grad, a hrvatsko stanovnistvo pobili i protjerali, a kada je doslo vrijeme naplate dugova '95., kada su ih Hrvati (koje on kolje kasikom za cipele i rjesava sa 20 cetnika) razbili ko kante i kad su bjezali ko muhe bez glave, gdje je onda bio ovaj cosavi srpski junak, da prica viceve o Hrvatima i da se bori za svoj narod i udje u istoriju kao pravi srpski heroj? E tada nije bio na ratistu, jer je pichka kao sto smo vec ranije utvrdili, kao i Karadzic i zna samo pucati po golorukom civilnom stanovnistvu, jer se jedino tako moze osjecati kao pravo musko.
jadna je drzava a i narod koji se okupio da ukaze dobrodoslicu zlocincu, psihopati...
OVO GA HAAG POSLAO SESELJA DA SE JOS SANDZAK , VOJVODINA I PRESEVO ODVOJE OD SRBIJE ZATO JE VOJVODA SPECIJALISTA HAHAHAHA
Treba dati Vucicu i Seselju nozeve te ih pustiti na bitku do smrti, ko god pobjedi ce zasluzeno dobiti "Asshole of the Universe" nagradu.
ma nevin je seselj ko zena iz javne kuce . http://www.youtube.com/watch?v=UN3SL_HIVug
Jasno,gjasno,gjavom i bjadom nadaleko i nasiloko...masno krme..nezna progovoriti
Vole ljudi svoga.....sta ces isti se istom raduje..sve mentalni bolesnici, a jos se s tim ponose! Ne trebaju sudovi, ima Boga, sad ga lijepo rak gricka ;;)))) Napusi se monstrume!
Ee brate što ove smrdske "heroje" izj.base u Hagu i po cijelom svijetu hahaha. Koji su to odroni, koja je to greška prirode i biologije to ni najveci strucnjaci ne mogu odgonetnuti. TREBALI SU MU RECI IDES U SRBIJU A STAVITI GA U AVION ZA UKRAINU PREMA RUSIJI DA GA MALO IZROKAJU RODJACI NJEGOVI ...
@alazarevic - Idi jedi svinjetinu, ali samo se malo raspitaj sta svinje jedu :)))
Vojo cetnik svih cetnika. Hag ceka da umre ko Milosevic ali ne kod njih nego kod kuce. Monstrum sada prijeti i Mikolicu i Vucicu sto su ga izdali jer bisu nastavili njegovim stopama.
jer nisu nastavili
?????????????????
Ide on jos malo Bogu na ispovest. Valja za sva nedela polagat racune
Ubica. Treba mu zatrat zlo seme. Porodicno ih iskoreniti sa zemlje.
Fazon je sto ovi iz haga nece nikog da osude sto jasno dokazuje da vole to sto se nama dogodilo i da nas mrze....
Sve su njih potrovali tamo, malo koji je dugo pozivio koji se vrati
Vidi malih sinova velikih Turaka sto su se fino okupili da docekaju svoga "heroja". Kako bi bilo fino da im se baci koja granata pa da barem ocistimo ovaj svijet od nekih 20-tak govnara.