Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...jel stvarno ima još levata koji vjeruju u ovakve izjave?...bez obzira od koga dolazil...
...a i 20 ojra je 20 ojra...
...grdan je vakat nastao s ovom "demokratijom"...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
davno ste vi prodali i opljackali bosnjake,sda ukinuti sa obe strane drine,to nije sda sto je bila,sad su samo firme za privatni biznis
Zoavite Fahru i Zukorlica neka vas zastupaju u Srbiji kad nisu uspjeli u BiH
A iznevjerili su Fahru
SANDZAK MORA ZNATI
sretno dragim sandzaklijama,da ako Bog da budu ravnopravan narod u Srbiji i ekonomski najrazvijeniji u regionu.. I NAJBITNIJE;DA SVE SANDZAKLIJE IZ BOSNE ODVEDU K SEBI NAZAD!!!
NAPRJED BRACO SANDZAKA BOSNA JE VASA ZEMLJA I VITE NASI SAMO ZAJEDNO PROTOV NEPRIJATELJA..
Bosna im je majka, a Sarajevo otac! :)
Lepota poroka: Kakva majka, jadna ne bila...? Jaaa sam ti i otac i majka....
Nešto mi pade na pamet SDA Sandžaka iz doba rata u Bosni, Ugljan ko biva dobio nekoliko godina robije za prokazivanje svojih sugrađana, utekao u Tursku. Onda se nakon činimi se godine vratio avionom na Surčin / Beograd/ pa ga policija dopratila u NP u bijelom mecedesu. Mislio sam da će u fijoku. A on ti se dade u politiku kao da ništa nije bilo. Pitam Pazarce jeli tako bilo?
Sad je red da neko napise-ne kopljite govna; puce vama ona stvar za Bosnjastvo i jedinstvo istog! Sta je bitno-ostati u fotelji, makar bila i od skaja. Nemojte se samo pozivati na ono cega nena.Godinama se koljete medjusobno,te ovaj mesihat te ovaj muftija,i kopate sve dublji jaz medusobom.Jedina je sreca,dade Allah havizna Reisa,da ga Allah sacuva;tako da se nadam da ce on stati vama i toj vasoj demagogiji u kraj, aj sad zdravo.
šta ne mogu ovih šošona
ko te tjero,pa sada nemozes vise
...ako bi mi neko objasnio, zašto baš "šošoni"?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Haker keru sosonski nasadim ti mamicu i seku pestersku !
eto koliko ti je um razvijen,mani se suplje pasha moj,eto tebi dodika pa neka vas handri na svakom koraku,naviko si ti da te yebu cetnici u svakom cosku,poganu jedan.
...nego, sad malo zaj­ebavam...kako bošnjaci iz srbije?
...anybody?...kažu, u bosni nema srba i hrvata, sve su to bošnjaci raznijeh vjera....znači, u srbiji nema...?...koga?
...i...šta smo naučili iz ovog malog ogleda?...ono što nam odgovara "u našoj kući", nekako nam nikako ne odgovara "u tuđj kući"...kako ovo zovemo?...neko iz zadnjeg reda šapće... ...politika!
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
250.000 Bosnjaka je u tom dijelu Sandzaka u Sbiju,a bore se kao lavovi za svoje pravo,svaka cast braci iz Sandzaka,sellam iz Bosne.
To Sandzaklije, pa i kako bi ste nas iznevjerili !