Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DNO-DNA. Pocke se kriju iza djece koju su poslali naprijed. Inace je u pitanju samo jedan punoljetni srednjoskolac. Ostali uhapseni imaju oko 40 godina.
Šta djeca rade u po dana, zašto nisu u školi već gađaju Vučića kamenjem?
Deca jedva dočekala da luftiraju sa nastave.
Što ta ista djeca nisu ranije razmišljala o svojim školskim obavezama kad su motornim pilama ulazili u javni rtv servis?
Ku*cic moderniji radikalni diktator sa mentalitetom iz 90 - ih minulog stoljeca a poduprt Slobinim najboljim ucenikom u tegla pakovanju.
Vucic da ima morala, postenja sam bi poslije ovoga cina otisao. Ova djeca nisu ni zasto kriva niti imaju pravo bilo koje glasa