Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drazo je bukvalno zavrsio u govnima. Kad su ga partizani ustrijelili poput psa, nemilosrdnoi su ga bacili u septicku jamu. Drasko je bio najpoznatiji tifusar u Drugom svj. ratu. Izgledom podsjeca na ljude iz indije, cudo jedno.
I sad ce ovaj svjedok ponuditi svu mogucu dokumentaciju da je draza u stvari bio nevin......he he he U Srbiji bi i ja dobar advokat biJo......
Pod Drazinom kontrolom nije nijedan posten covek izgubio zivot. Nedic u drugu ruku je bio govno.
Partizanski komesar Obistinilo se ono od čega se strahovalo, da ce ovakvi vampiri izaci iz groba i sisati krv buducem pokoljenju. Žao mi je što im nismo zabili kolac u grudi!!!
ma garant su ga kremirali i pustili vodu, sad je negdje između beograda i crnog mora
TO JE KAO DA NjEMAČKA POKRENE ISTRAGU O SMRTI ADOLFA HITLERA
u centru Beograda na nepoznatoj lokaciji.:)
Morace kao kikindski licimuri i jajari isprazniti cijelu septicku jamu i opet ga nece naci. Stopio se s masom.
SMRT FASIZMU SLOBODA NARODU