Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ku**ina nas vise zaboli jbt.Glupi Balkan je zatrovan nacionalizmom i fasizmom sto znaci neizljecivo i tacka.Dosadni ste vise.
I kretenizmom.
Njihova religija podupire ovo. Nije vazno hoce li reda radi Zoran Milanovic reci javnosti kako je tolerantan, za dvojezicne table u Vukovaru, da je za demokratiju i za suzivot, za toleranciju za mir. To nije vazno. Vazno je da Vinko Puljic, onaj Tudjmanov kardinal, suti ko hinja o krstu podignutom hrvatskim agresorima u bosnjackom Pocitelju, gdje su uvijek Bosnjaci bili vecina. Ono sto fratri, biskupi i kardinali po crkvama nedjeljom predaju ravno je sastanku NSDAP-a krajem 1930-tih. U nedljeju, pred veliki praznik Dan drzanvosti BiH, u Stocu je otvorena Sahat kula. Promotor aparthejda Srecko Boskovic iz HDZ-a nije se udostojio kao nacelnik Opcine da dodje dole i da otvori Sahat kulu. Sahat kula godinama nije mogla struju imati, jer on to nije dozvoljavao. A u Stocu su uvijek Bosnjaci bili vecina. Tako je i sa Jajcem, Busovacom i drugim mjestima. Religija njihova i kucni odgoj su promotori ovoga sto se desava. Simunic je religiozno odgojen - kolji bliznjeg svog.
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
SAD duboko iznenadjeni i uvredjeni kao Šojić iz one serije bela ladja :)))))
hahhahahahahahahahaha!!!! svaka cast! :D
Bas tako! Jest se naso ko ce biti sokiran. Jadni crnci su jos uvijek gradjani drugog reda u SAD, a oni k'o fol sokirani. hahahaha, vic dana.
I MI SMO SOKIRANI NE STA GOVORE AMERIKANCI I ZIDOVI VEC STA RADE ARAPSKOM NARADU.
Prljavi licemjeri. Kao oni razocarani. Njima ovo sve odgovara i pod njihovim kreacijama se kroji politika na Balkanu, pa samim tim i svijest naroda koji tu zive. I sad su kao zgranuti. FUJ. Cuj prvi covjek stejt departmenta za balkan. Pa oni za sve imaju covjeka. Sto to mi u istocnoj Evropi nemamo prvog covjeka za Cile i Peru naprimjer. A sve dok su glupani poput Josipa Simunica vecina na ovim prostorima(u svim konfesijama bez izuzetka) zapad ce imati dovoljan broj ovaca za manipulisanje. Ma u ostalom @Sierra117 je sve rekao u dvije recenice.
Stepa Stepanovic 26.11.2013. u 12:12 69Najbolje kada to kaze poturceni srbin, kao ti. Pa genocidasu Stepo kako ja mogu bit srbin kad srba u Bosni nije bilo do 1920 god uzmi procitaj genocidasu nacertanije pa vidi da srba nije bilo u Bosni do tog vremena nego ste prodali naciju Bosnjaci ste bili sve do fasiticke kraljevine SHS Crnogorci vratise svoju naciju a vi ostadoste prodana nacija BiH pravoslavci kupise vas srbendijanci za vrecu kuruza i dvije koze koje su vam poklanjali da predjete u srbstvo plus ste prodali svoju crkvu dobro Bosansku i postadoste jos genocidasi eto to ste vi Stepo stepanovicu.
Kad procitam naslovnicu Hrvatska sokirana Americkom vanjskom politikom,znat cu da zivim u boljem svijetu
Bravo legendo , svaka ti cast za ovaj komentar...
Ide Mujo šumom i nosi drva. Prolazi pored Josipa Šimunića koji mu poviknu: "Za dom!" A Mujo će: "Ma jok bolan, nego za vikendicu.
A ovog lika koliko je odbojan ne moze se gledati.
ova amerika sokira svijet svakodnevno a oni se nasli cudit drugima nabijem ih
i tako ti ja dođem na maksimir da gledam utakmicu ja fino sjeo na stolicu , kad oni svi ustaše.
Kod nasbosnjaka ex muslimana dzedovi su se borili na strani ustasa.Mi smo se uvijek priklanjali okupatoru.A mi smo se borili protiv svojih Svetosavskih predaka,onda smo napali i nase saveznike Hrvate,te na kraju se poklali sa nasom bracom u Zapadnoj Krajini koja su drugacije mislila i htjela mirno razjesenje krize.Zato nas i izvorni Islam smatra smecem od vjere.Nije laHko biti omrazen u svijetu
Cetnice vidis se na kilometar. Raif Dizdarevic, Pozderci, Dzemal Bijedic kojeg ste vi Srbi ubili 1977 bio je u partizanima, potom Fadil Jahic Spanac ratovao u spanskom gradjanskom ratu protiv fasiste Franka. Hasan Brkic, Avdo Humo i mnogi drugi. Sta tek reci za fasiste Drazu Mihajlovica, Nedica i druge. Fino vas Bata Zivojinovic u filmu Bitka na Neretvi ubija, kaze cetnici su fasisti i likvidira vas, pa onda i Ljubisa Samardzic. Bas je lijepo vidjeti srbin partizan i antifasista ubija srbina cetnika i fasistu. Kod vas nema ulica Save Kovacevica, Vladimira Perica Valtera, Titova i druge ali ima Draze Mihajlovica i Karadjordjevica koji potpisa pakt s Nijemcima, uze zlatne poluge i pobjeze u London. Sto ko Tito nije bio uz svoj narod i ratovao. Samo Srbin moze ratovati za izdajnika i smatrati ga herojem.
Sjetil se jos kojeg baHlijaca sem ovih 5?Tesko.Ostali su bili po ustasama a nane nacisticke kurve
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Dodjem kuci sa posla..Kafa, zapalim ..pa malo na kliksic ;), kad ono SAD šokirana !!! Zamisli ti to :)
Tvoje radno vrijeme zavrsilo vec u 12:00h? Nije ni cudo sto nam je produktivnost pala a ekonomski rast usporava...
Hrvati koji su pobjegli iz Jablance i Konjica po Facebook-u ispisuju partole poput Mie ustašice.......samo da se zna za kakvu su se izdrkotinu borili
Stepa Stepanovic 26.11.2013. u 11:24 22Balijo pitom i ne kakaj Sta je kupljeni srbine 1920ste,, vas su srbijanci kupili za vrecu kukuruza ubudjanog sto nihove svinje nisu stjele pojest i mislite da ste srbi.Prodali ste svoju crkvu pravoslavnu dobro Bosansku i naciju Bosnjacku za vrecu kuruza i ti nekog nazivas balijom sta ti znaci balija jel to onaj koji promijeni vjeru pa konju mi Bosnjaci izbrali bolju prvi birali a vama ostala ugubana pravolavna pogana vjera koja promovise ubijanje silovanje.Slavite Njegosa Bosnjka rodjenosa i vi i srbendijanci Ivu andrica koje ste sigorno natjerali kamom da potpise daj srbin slavite kustrucu kojem su ti isti srbendijanci dali citavu planinu da prijedje u srbe slavite Mesu selimovica kojeg ste isto ntjerali kamom da bude srbin itd itd posto vi nemate inteligencije vjera vam takva samo vas uci kako ce te klat ubijat a za nauku i slicno zlobnica cosic vas je fino opiso u deobama.
Prepao se Stepa Stepanovic Sirije i nasih boraca tamo. Ej Stepa Stepanovicu Sirija je laksi trening pred Oluju 2
Sta ste uradili, pa nema vas u Hrvatskoj, na Kosovu i na pola Bosne, a uskoro ni na drugo pola Bosne nece vas biti. Samo polako, u miru ce to odraditi siromastvo i bijela kuga umjesto nas. Zato Milorad Dodik to fino odradjuje... Za vrijeme njegove diktature od 2006 do 2014 27.000 manje Srba u rs-u zbog bijele kuge. To je ravno vasim gubicima od 1992 do 1995...
nidje veze.. evo ja sam musliman i uopste mi ne smeta to "za dom"!
dobro ba stepa ti si pretjerano nadojen nacioonalizmom koji te vodi samo na dno!
Čuj ti ovoga, nešto spominje govna a sam jučer ispo iz šupka :), pa gdje če veče govno od govnara koji je iz smrdljivog vlaškog šupka jedne srpske drolje ????
A šta bi sa uvaženom gđicom Barbarić,brzo je skloniše u zapećak. Da li će i dalje jesti kruh nasušni od ove države ili će odići u Dom i zaposliti se kao čistačica pošto za vise i nije skolovana
Mirko Kovač je davno napisao da čak i kada bi fašizam bio pobijedjen , treba se nastaviti boriti protiv njega. Govoriti, osuđivati, pisati istinu , ne dozvoljavati mitologizaciju, manipulaciju i homogenizaciju.Uvijek i uvijek.