Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbin je takav da preko noci stavi kokardu i promjeni pravac. Vucic i Srbija prate snagu Rusa i Srbija trenutno naginje vise ka zapadu, posto je vidjela da je vecina svjeta protiv Rusije, ako Rus bude jaci, Srbija postaje suncokret preko noci
Srbi i Srbija su UVIJEK bili uz Rusiju kao što su i sada, nikada u istoriji nisu bili suncokreti! A to što kažeš da je većina svijeta protiv Rusije!!! Pogledaj malo kartu svijeta! Kina, Indija, Pakistan, Brazil! Pa čak i članica NATO (Turska). To se zove biti slijep kod očiju!
Ringišpil pajdo,ringišpil.Vidiš da ih cigo vrti na 300 obrtaja.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zamisli Vucko bombarduje Moskvu
javite mi kad padnje cijena ulja, pomfrit se peče u ulju starom 2 hefte
Hhahahahhaah no comment 😂😂
Tačnost informacija u ovom članku možete provjeriti putem nekoliko alata: Google Advanced Search (Napredna Google pretraga), Reverse image search putem alata TinEye, RevEye, Invid i Google Lens.
Pa jel im rekao da je bio pod pritiskom
Najveca greska Srba sto su 1918 napravili Jugoslaviju ..da su ostali kraljevina...danas bi bili u rangu razvujenih drzava EU...
Zavrnite im gas
Krvavi do ramena jedni i drugi. Pih!
Prvi zuti karton je dodjeljen...... Nastavak slijedi..
I ukrajina i rusi su bili braća. A srbi i rusi su polubraća. Mogli bi oskanderi po beogradu da padaju.
Vucic je jedini drzavnik u regionu. Cuva zemlju i ekonomiju. U pravu je sto je regionalne politicare nazavao podguznim muhama.
Ja fino ovdje govorim da će Srbija uvesti sankcije, priznati Kosovo i tražiti prijem u NATO. Živi bili pa vidjeli. A entitete ćemo mi sami dokinuti, ne trebaju tu oni ništa, znaju i oni da im je to njihov Nagornokarabakh.
Nemoj bit budala. Srbija nikad nece priznati Kosovo niti uci u Nato
Znači ostao još samo Dodo! Da li čekati da i on skonta, ili...?
UvlačimTiSeJaDružePutarooooo. Jel tako bilo?
Srbija pliva u vrtlogu I nada se da ce zavrsiti na obali al voda do usiji
Čoveče, Srbija te hrani, šalje gas, vakcine, novčanu pomoć, gradi vam škole, aerodrome, hidrocentralee, puteve a ti se brineš za Srbiju da li će isplivati ?! pa da je tako Bosna je već odavno potonula. Ne brini ti za Srbiju ona uvek ima plan B, gledajte da zbacite vaše lopove kao i mi naše, to je prioritet.
Još je jedino ostalo da se uhapsi Dodik. Evropa jednostavno ne može priuštiti sebi da ovaj kriminalni rusofil rovari u njenom dvorištu.
Pazi šta radiš Vučko može novichok da se nadje u čaju.
Vucko stari Bugojanski prevarant, on bi od matere iz njedara mazno novcanik!