Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
propadaju nam generacije u bosni mi cemo biti kao indijanci ali cemo uredno placati porez hvala vam u ime svih nas uuuusta vas j....
Srbi svakim danom napreduju dok se mi i dalje trujemo nacionalizmom. Ko kad smo glupi ko qrac. Na kraju ce u europi biti EU i Bosna.
Švicarska, Norveška ? :D Mi smo bolan Balkanska Švicarska :)
Srbi su veći dosta nacionalisti nego mi...Bar ovi iz republike mrske.. Srbija nikad neće priznat Kosovo, a teško će u EU ako ga ne priznaju.. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja vise neznam ko ovdje laze po pitanju ulaska Srbije u EU,jer jedni kazu ovako a drugi opet onako,zato ja mislim da se tu nezna ko pije a ko placa
Gospon Rapetin Srbiji je bilo dosta 12 godina laganja po pitanju EU zato nemojte i vi da lazetre.
Mozda bi gospodin doticni voleo da bude Srbija sledece koja ce uci u EU ali se oni tu nepitaju.
Pa mi bas nesto nevrerujemo u to da cemo biti sledeci koji cemo da udjemo u Eu jer oni do tada nece [postojati
Sigurno je da je Srbija na putu bez povratka, na putu ka EU!
Jedino bošnjci će ostati kratkijeh rukava !
Lijepo mišljenje uvjek godi . Srbija ga je odavno zaslžila.
U Srbiji vec jest vladavina prava . Samo ima mnogo onih koji su zgresili ,ali stici ce i oni na red !
Dolazi vrjeme u kojem ce Srbija pokazati da je zasluzila da postane clan EU i prije nekih drigih.
Vas ne mogu da razumem, nas je kocio problem Kosova, koji je sad resen, inace bi mozda vec bili u EU sa Hrvatima.I nasa drzava je lopovska, ali se bar neke opste stvari postuju. S druge strane, vas nista ne koci osim mozda nekog vaseg visevekovnog mentaliteta da odbijate sve sto je novo i moderno, sto je npr. opisao Andric u svojim delima. Nisam zlonameran i ne vredjam samo primecujem da morate biti malo vise u koraku sa vremenom.
Mi u paketu sa Albanjom i Kosovom...Turska nikad u EU!
Tako smo i mislili.
Mashallah 😄
"a premijer Srbije Ivica Dačić izrazio je uverenje da će dve zemlje nastaviti da unapređuju već dobre bilateralne odnose."