Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako se moze doci do ovih dokumenata i jesu li 100% kao originali i da li moze carina ovo da provali na prelasku granice-da pasos nije original?
točno bi se čovjek predao ovoj ministrici koliko je dobra
Znači li to da su italijanski, holandski, belgijski, bugarski, grčki, slovenski i finski pasoši toliko ranjivi i nesigurni da se mogu olako prepravljati i falsifikovati. Dobro je što među njima nema BH pasoša jer bi nas Evropljani natjerali da mjenjamo i ove biometrijske od prije 2 godine.
i kod nas u BiH 70% su kupljene diplome,narocito su ih kupovali danasnji politicari,u ratu i odmah nakon rata. Ja da sam imao 600 eura da je kupim, 1996 godine,mogao sam danas biti doktor hirurg,i da vas operisem.
Da su bosanci ovo uradili potegli bi pitanje oduzimanja bezviznog rezima!
Ja mislim da se i kod nas štancaju ali da skupo koštaju pa nije ,,obična,, raja u mogućnost da to sebi priušti. :)
divi gordane ljepotice
jes slatka Bgm....makedonke ubave...imaju dobre gene :D da mi je jednu...
a ja sve mislio makedonci posten narod samo prave reko neke kipove itd