Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam pravo pa_glu lik i nesvacam nista uopste al imam misljenje za sve
EVO SAMO DOK ISPUSIM OVU CIGARU I ODMAH DOLAZIM...PRD....
MA PUSTI PIPO JE NA AVGANISTANSKOJ MARIHUANI PA ZATO NEBULOZA PIPO FOUR 4
Pipo,sine Boziji! Tebi je zaista potrebna adekvatna pomoc. Evo ja kao ne idoktrinirani Jugosloven u dusi i ubedjenju ti predlazem da diskretno posetis doktora. U danasnje vreme nije sramota popricati i redovno uzimati lekove. A vremenom ce ti biti bolje. A mafijastvo je prisutno na celom Balkanu i vesto se krije iza Crkve,Dzamije,sporta,politickih organizacija itd. Uzmi dulum zemlje,posadi bastu i redovno plevi i zalivaj i gledaj kako Boziji plodovi rastu,bice ti puno lakse.Sve najbolje.
Ja bih samo jos jednom da ponovim, ako neko nije u potpunosti razumio moju prethodnu poruku, da su Srbi genocidni i tacka. Nema tu cile-mile. Genocidni su da genocidniji ne mogu biti. Genocidni su od malih nogu. Vrtici su im puni genocidne djece. Genocidne skole i genocidni univerziteti, a o genocidnoj vojsci, genocidnoj policiji i genocidnim politicarima nema svrhe ni govoriti. Cijeli svijet to zna, ja to znam, a vrijeme je i da svi ostali saznaju. BiH4EVER!
Zasto ovi iz genocidni Srbi iz genocidne Srbije podrzavaju genocidne Srbe iz genocidne Republike Srpske i zato ovaj genocidni Tadic podrzava genocidnog Dodika u njegovim genocidnim namjerama? Dokle ce genocidni genocidasi da provode svoju genocidnu politiku i genocidne lazi u gore navedenim genocidnim tvorevinama? Mislim da je vec svima jasno koliko su genocidni i jedni i drugi. BiH4EVER!
KRIJE SE KOD NOSARE
Mi smatramo svi onako kompletno da ste vi ipak goveda. Zar si ti magare glupavo zaostalo mislio da ste bolji od goveda?
KRIJE SE KOD NOSARE
Dal to genocidna srbija,genocidni jeremic i genocidni tadic koji cuva vec 14 godina licno najveceg zlocinca poslije hitlera mladica-smatrda smo glupa goveda i da neznamo sta je ISTINA??? BiH4EVER!
jooo eee, više mi je muka od ovakvih naslova...pa dokle više stvarno. ovo ne treba objavljivati, ovo je uvreda za zdrav razum...skontajte - jesmo li sličan naslov pročitali najmanje 100 puta dosad... c c c
MORETE GA I VI ZGUZIT I ZAKOPAT SAD KOJICE NAM K...C VISE. Njemu ce pravi sud da sudi a to je onaj Boziji.
...DA SE USTVARI DOGOVORE DO KRAJA GODINE I DA UZMU PARE, A ONDA ĆE REĆI DA JE TEŠKO OBOLIO I TAKO ZAVRŠITI STVAR.
@Tuzilac Izvini ali necu biti tu do kraja godine! Imam uplacen aranzman za Rusiju.... Spasiba na paznji !