Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne zanima nas. odfaki.
Srbi su redovito uvjereni da su u pravu, da će pobijediti, a kad popuše onda je kriv ovaj, onaj, Vatikan, masoni, ameri, samo oni nisu, jer bože moj, Srbin ne može izgubiti, u stvari može, ali samo od drugog Srbina. Buahahahaha.......koja šaka jada.
Nezaboravite na reci vaseg bolesnog i od bolest umrlog franje tudjmana. Nista bolje, cak sta vise isti je i alija izmet begovic. hrvatska je mogla izbeci rat da je htela, hrvatska je zelela rat. Nikakva to nije bila agresija, to je bila Jugoslavija. Ta jugoslavija nije bila ni Srbija, ni hrvastak, ni neka treca, to je bila Jugoslavija koja je imala centralnu vlast u Beogradu. Ta centralna vlast u BG nije vrsila ninakog agresiju, (kako moze jugoslavija na samu sebe da vrsi agresiju) ona je pokusala da spreci raspad te Jugoslavije. Vidimo danas da su vam rodili gorki plodovi u toj vashoj nezavisnoj genocidnoj hrvatskoj. Bah citam pre neki dan neki tekst da se hrvatska nalazi pred ekonomskim slomom. Sve je na izdisaju u toj genocidnoj hrvatskoj. Vi hrvati da niste u Nato-u, pa vi bi ste pobegli glavom bez obizira iz te zemlje poplocane Srpskim telesima.
nesika aj ne trkeljaj. u porazu se najbolje vidi kakav je tko, a vi ste u tome, ne jadni, vi ste uvreda ia jza jadnike. pljuc.
dja sta god pisali mislim da ce ovo ici iz X-X
@Ante a kako je krepo Milosevic? Karadjic i Mladica seronju da ne spomenem. Krepavaju laganice u Hagu.
i hrvatsku i srbiju u zatvor,sve zatvorti na jedno 1000 godina
hvala što smo vam krajinu oslobodili,Ključ,Mrkonjć,Jajce,yebem vam mater nezahvalnu u usta.
sandžo koju je to kostajnicu oslobodio 5.korpus,........5.korpusa nije bilo ni u mahunama, osim nešto malo oko "suve međe" i na slikanju dudakovića i marekovića na onom mostu..........ne piši gluposti............
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
I tužbe Srbije i Hrvatske isto nabijem na qurac. A vidi ove Klixove retro fontove, sunce ti poljubim.
Da je pravde i Srbija i Hrvatska bi plaćale za počinjenu agresiju i genocid u BiH. Ali pošto imamo i domaće izdajnike,... tako nam je i možemo se sada svi jeba.....
Da je pravde na ovom svijetu,Hrvatska ne bi smjela postojati...Uopste!
ko o ocemu, srbin o pravdi. boli oluja, zar ne?
Oluja je samo kap u moru...
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
kako objasniti hrvatima da nece dobiti stotine milijardi odstete vec da ce morati obnoviti sve srpske kuce plus placati odstete :)))) ....mozda im je za utjehu to sto hrvatska vise nije od hrvata vec briselska kolonija tako da ce to obnoviti eu fondovi a gradjani hrvatske otplatiti taj kredit....
@andricgrad: imas bujnu mastu, mora se stvarno reci
Dobro to...to je visoka politika vec. Ja se zalazem za to da se pred sudom tuzi republika BIH jer je sa njene teritorije dolazilo sve sto je sudjelovalo u agresiji na Hrvatsku. Tuziti BIH!
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Nema veze opet mu treba suditi za izdaju drzavu
Koji je genocid bio u martu ?
Kad ce te aliji suditi??
necemo aliji suditi alija je krepo ko pas
mislim da ce ovo ici iz X-X