Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jao reci ti sta i kako stvari stoje Ramo brate moj, bitan ko gace u pornicu, drzava ti bogata, stanovnici nisu najveci kriminalci evrope, najveci broj podnetih zahteva za azil a vi pro zapadna demokratija, kako to ?!
Razmijenite ljubav.
Edi Rama hoce sa Vucicem da djeli balkan a fukara nema za buhtle
oni samo igraju da izvuku sto vise novca od eu isto kao i duduk..zavrnite pipu, dokle ce gradjnai eu finasirati separatiste
Rama spasava Srbiju od medjunarodne izolacije.
Ne treba Srbiju pod nekim pritiskom primiti u Evropsku uniju.Oni nikada nece uci u NATO jer im to Rusija neda a nece ni oni.Ako bi Srbija bila primljena u Evropsku uniju udruzila bi se sa Madarskom.Vidite sta Madarska radi trebalo bi je izbaciti iz EU.Srbija bi sve kocila sa Madarima
Da potice iz tudjih usta bilo bi ljepo. Ovako od Rame, kao da je SDA obecala nesto. Albanci su gospoda ali ne i svi na vlasti.
Ne otuđujemo "mi" Srbiju od EU, Srbija se otuđuje sama.
Albanci će biti za par godina sila na balkanu
Samo ti njh angazuj i eto ti rata u EU za godinu dana,oni nece smirom.