Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
žalosno da u 21 veku srbijanci,a pogotovo radikali ne shvataju da nemaju nikakve veze sa Radovanom i Bosnom.
PARTIZAN NEMOJ TAKO PRED LJUDIMA NAGUTAS SE MUDIMA,
ljanmi turcine napusi se kurcine
zamisli kako bi bilo da zvezda jebe partizan,a svi cetnici balije,ja mislim da bi to bilo lepo
jebo radovana i sve četnike sretan vam dan ustanka narode bosne i hercegovine
jao raso pa izdade vas majka srbija sta cete sada jade jadne,niko nece sa vama cetnicima,niko vas ne podnosi.trazili ste pa trpite debili vlaski.
Hocemo li ratovati balije
ma pustite ovo ljudi, treba mi turisticki spot o Bosni i Hercegovini, predstavljam je na vrlo vaznom mjestu, imal neki oficijalni... pomoc, neki link please
Pas im ... sta sve nisu spremni da urade,sve osim jednoga da budu normalan svijet.Cijela Srbija cirkus sve ove godine.
vise se na zamaram prijetnjama. Dolaze od kukaviica, slabica, idiota, umobolnika, silosa, kojima opsti haos najvise godi jer skrivaju lice. Nazalost, pitanje je koliko imamo snage to izdrzati. To je grdno pitanje. Cast ljudima! Hocemo li izdrzati , pitanje je.Ne dajte se normalniiii!
Jasan dokaz da je primitivizam najvisi (ne)civilizacijski domet srpskog plemena.
Pogana je to krv, oni kada nemaju s kim onda se i izmedju sebe krve, ciganluk je to, animalno...
Ako ih ova predstavlja u Europi , sa ovim prijetnjama ,(Vjerica Radeta, visoka funkcionerka SRS-a, poslanica radikala u Skupštini i PREDSTAVNICA SRBIJE U VIJECU EVROPE !!!) onda je ovo pocetak kraja. Ah da svakako i Apophis pici 10 km-ova u sekundi :).Vjerice donja si kako god (cuj Vjerica a ne Verica).Fakat nece na dobro :) .
A tiiiiiiiii ti si ostalaaaaaaa samaaaa i niko saznati neceeeeeeee sta je bilo medzu namaaaaaaaa eeeeeeeeeeehhaaaaaaaaaaa Imam ja boljeg posla nego da komentarisem o tamo njima.
samo kriminal vlada u srbiji jbt pa normalno covjek postupio a ovi prijete ccc vjerujem da su i lisili zivote radikali to su cetnici s ideologijom o velikoj srbiji kao i 91 godine pa na dalje