Komentari (373)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Đe ćeš bolan svojoj braći Srbima to da uradiš?! Sram da te bude! A oni tebe i tvoju Rusiju zakivaju u zvijezde... Nema smisla, bolan. :D
полако са лицемерјем, у србији се нико неће смрзават, ето фино пише, дуг да се намири до следећег марта,..а вама га можемо заврнут пре зиме само због лошег владања:)
Zavrnut ćeš ti moj .urac.
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Kontali ga pravit budalom .. vojni cirkus umjesto love .. jasta ..
полако са лицемерјем, у србији се нико неће смрзават, ето фино пише, дуг да се намири до следећег марта,..а вама га можемо заврнут пре зиме само због лошег владања:)
Zapad i Rusija se fakticki bore za Srbiju. Zapad ne zeli ruskog saveznika ovako duboko u Evropi dok Rusi to zele pod svaku cijenu. Ubrzo ce u Srbiji biti sastanak najvecih zapadnjackih mocnika, tzv vlade iz sjene, sveti gal i zlatna zila za sve teoreticare zavjera. Znaci toliko im je Srbija svima bitna.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
bravo putine, takvog te volim
Samo srbin srbina spašava.
Ako je iko na svijetu sa rusima profitirao, i srbi ce
biznis je biznis
HAHAHAHAHAHAHAH
hahah...bice dnohla ove zime:)da su Soraju poslali na zadatak,mozda bi neki dug sredili:P
Pa zato je i bio u beograd
rui bjeze iz srbije i r. sumske i stizu u nasu pederaciju
Kako bi rekli Bosanci: "što ti tvoj može zaprditi"
sljedeće što čujemo je : -jezici vam se odgrizli,gdjke ćemo mi svojoj braći Slavenima plin ukinuti,oni čak dobijaju oprost duga
Rusi su odavno lekciju naučili od Zapada. Rusija nije nikakav kontraš Zapadu i Americi nego klasični kapitalistički igrač. Shvatili su da ne treba izmišljati toplu vodu (socijalizam, udruženi rad...) nego prakticirati EKSPANZIJU kapitala, imperijalistički provoditi širenje biznisa po svijetu, kupovati sve što valja, svoje kompanije nametati i štititi u što više zemalja - koliko para toliko muzike. Uostalom, tako je i sa Arapima. Samo naivni Balkanjerosi još vjeruju u bratstva temeljena na krvi, vjeri, savezništvu iz srednjeg vijeka...bla bla...
vucic drzi evropski kurs i poslusao je njihov naputak da ne dopuste otvaranje ruskih firmu po srbiji da zaobidju sankcije EU i ovo je osveta putka koji pusi na svim frontovima... eu, kina, kolonija srbija ( koja se otima )... e moj putko, sam sebi grob kopas !
ma nije valjda to istina, provjerite još jednom.
Nama bi naš Erdogan halalio i pitao trebali još plina...to je ljubav ;)
Naguzi vvas Baćuška ??... Za kurac vam onaj cirkus od parade i ostala sranja, čovo traži pare i sigurno je rek'o da nije bitno u kojoj valuti....!!!!