Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikakav sudski proces se ne vodi protiv mila u italiji, jer oni koji bi trebali da mu sude su i sami umjesani u sve påoslove koje je don mile radio, tako da bi u tom slucaju trebalo osuditi cijelo italijansko rukovodstvo
SVE DOKLE IGRA IGRU ONOGA KO JE DON MILA DOVEO NA VLAST BIT CE UREDU...ALI AKO POKUSA DA UJEDE GOSPODARA ZA RUKU, KAO STO JE TO RECIMO SVOJEVREMENO URADIO, AL KAPONE ILI RECIMO U BLIZOJ PROSLOSTI MILOSEVIC, ONDA MU SE ZNA...ODE MU GLAVA... NEGO: POSTO PRODADE LUKU BAR, CHOCHE????? TEBI DOSTA KOLIKO GOD DAJU, A JADJO???? ZA ISTOG GOSPODARA RADE SLEDECE SLUGE: MILO-CRNA GORA TADIC-SRBIJA TACHI-KOSOVO MESIC-HRVATSKA SILAJDZIC-BIH MUSHARAF-PAKISTAN AHMEDNEDZAD-IRAN CASTRO-KUBA GADAFI-LIBIJA PUTIN-RUSIJA..OVAJ ZADNJI IZGLEDA DA SE POMALO BUNI I OTIMA STO ZNACI DA CE RUSKI NAROD POSTRADATI UBRZO..
ovaj čovjek ima 14 miliona evra! to je javno. a npr jedan barak obama ima 3 miliona!!? pa ne bih rekao da je baš milo može ubjediti sa svojim intelektim prije bih rekao sa kriminalom i gore opisanim. on je okorjeli kriminalac!
ljudi je li vi vjerujete meni ili svojim ocima. nisam kriv casna pionirska