Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Makedonci, svaka cast. Ispade BIH najzatucanija rupa na Balkanu....opijum za narod - mrs u crkve i dzamije pa ko je ovca nek bleji tamo!
AFERIM !
al ste glupiiiiiiii
ah napokon neko normalan :))
Svaka čast, potez koji zaslužuje veliko poštovanje. Da se hoće naši ugledati na njih. Sekularizam je jedino rješenje za BiH. Religiji je mjesto samo u vjerskim objektima i unutar svoje kuće ili stana, a sve ostalo ne smije biti ni na koji način povezano niti s jednom vjerom, religijom i sl.
jasta radi
Ja sam imao tu \"nesrecu\" da odrastem i obrazujem se bez ikakvog upliva religije na moj zivot pa sam opet ispao kako treba, i sto je najvaznije, nikad nisam osjetio mrznju prema drugom i drugacijem! Nazalost, to se ne moze reci za mnoge od mojih prijatelja koji se i dan danas vucaraju po dzamijama, dok njihova djela... hmmmm... bolje da ne pocinjem!
nas sistem je diskriminira! i to djeci od malih nogu govori da su drukciji, i oni koji u nista ne vjeruju poput mene, osjecaju se manjim, i manje vaznim...A jos gore je za one katolike/pravoslavce u muslimanskim krajevima ili obrnuto muslimane/katolike muslimane/pravoslavce u pravoslavnim odnosno katolickim krajevima, icja se vjero odbaciva! E ovako, ili svakoj vjeri po ucitelja u svaku skolu, ukljucujuci i ateizam, ili nek oni koji zele idu u crkve i dzamije!
Blago Makedoncima...
svaka cast makedoncima. vidi se da su jedina zemlja nastala raspoadom jugoslavije koja nije ratovala... makedonci jednostavno nisu zaguljeni, ni vjerski ni nacionalno
slazem se u potpunosti sa daaa
oh nou. taman su poslužili kao pozitivan primjer. nadam se da pritisci neće imati uticaj.
Bravo Makedonci, i vi ste ispred ovih nasih idiota! Sta ce vjeronauka u skoli? Saljite svoju djecu u crkve i dzamije, a ne da porez kojeg placam iz svog dzepa ide u svrhe huskanja djece da mrze sve sto je drugacije.
Kome je do vjeronake neka salje svoju djecu u crkve i dzamije pa neka i \"vaspitaju\" svecenici i imami, jer ipak, oni su nase duhovne vodje i olicenje morala!
Pa i treba je ukinuti, samo zatupljuje (nije dokazano da Bog postoji)