Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BAJRAMU SERIF MUBAREKU OLSUN SVIM MUSLIMANIMA SIROM SVIJETA A POSEBNO BOSNJACIMA IZ DRAGE NAM BIH.
Bajram sherif mubarek olsun svim nasim bosnjacima u ZG!!! Islamski centar u ZG mi je veoma drago mjesto mada dugo nisam tamo bio a pored svega sjecam se dobre hrane u restoranu pa cak su imali i HAJRAN!!!Cujem da i gradonacelnik Bandic, inace ljudina od covjeka, dolazi kod Sefke u dzamiju.
sretan vam bajram i ako niste zasluzili da vam se cestita, jer, ste izdali komunisticku partiju, a prevarili ste i svoju bracu hrvate. sve zahvaljujuci vasoj dvolicnosti
Nemoj mu ga Medo gurat\' tako duboko... To je nas brat rvat. :)
kao prvo hvala na čestitiki a kao drugo pitanje ko je uništio hos i ubio Blaža Kraljeviča \'92, i ko je to sa miloševičem \"dijelio\" bosnu kao da se radi o piti? Kad več pričamo o licemjerstvu
kao prvo sretan Bajram svim muslimanima! a što se tiče Zagreba, samo da znate to vam je ona džamija koju ste mogli izgraditi kada ste se nazivali hrvatskim cvjećem i kada ste bili na fašističkoj strani u službi ustaša, da to su bili vaši djedovi, ne trebate bježati od toga! danas znate lajati i navijati za tursku, e pa baš ste pametni, i licemjerni!