Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valjda su legitimni gradonačelnici oni koji su izabrani na legitimnim izborima. I bojkot izbora je demokratsko pravo ali on ne umanjuje legitimitet izbornog procesa.
Pa svrha izbora je primarno u iskazivanju volje naroda. Ako 98% stanovnika nije iskazalo volju, onda je tu besmisleno pričati o legitimnosti.
Ocigledno ne razlikujes pojam legalnosti i legitimiteta... pa zato tvoj komentar apsolutno nema smisla
DESPERADOS ESKOBAR BI DA: SJAŠI KURTI DA UZJAŠI MURTI! ALI KURTI NEĆE POPUSTITI MAKAR GA OBJESILI, PA NIJE ON KAO OVAJ NAŠ TROJKAŠKI OKOT.
Izbori su davno održani. Proš'o voz.
Vidi ti Escobara, kad se ovaj probio u politiku, svaka mu čast od big bossa u narko kartelu do važne politicke figure, mada razumljivo ipak je ovo level iznad i veci kriminal od podzemlja, sigurno da sad ima ozbiljnu konkurenciju među novim kolegama.
Bravo za Kurtija. Lider Balkana.
Čuj tražili izbore...jel da ih opet mogo bojkotovati. Drugim riječima demokratski ali kako ja odlučim...zajebano je to što su i kosovari ko uostalom svi na ovim područjima moneta za potkusurivanje velikih 🤷
Republika Kosovo !
A sta ce od Vucica traziti?
Cete glupe nisu htjele da idu na izbore ljudi izabrali i sada traze nove izbore . Boze sacuvaj degenerika .
Koliko su glupi da je to nemuguce,cak su I ameri poslije toga stali na njihovu stranu. Ruse vec imaju, bas su glupi. Slazem se sa tvojom pametnom konstatacojom. ;)
Eu I SAD zele da Kurti naredi narodu da se dobrovoljno javlja na ,,klanje,,
A oni što napadaju kfor vojnike oni to mogu ne smetano i dalje da rade.
Bez obzira sta da se desi, Kosovo je ostvarilo opet veliki korak u zastiti svoje drzavnosti i svakako je ovim potezom dobilo ogromnu prednost.
Napenali tu pogan u zicagu Albine ! Pogledaj samo te labrnje deformisane.
Sve je legitimno do onog trenutka kad narod ima prefiks "musliman" Tada nastaju nova pravila i nove izmjene...
Rastjeraj to Kurti !!! Tako su i nas zayebali !