Komentari (200)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LGBT je agresivna promocija sovinizma i mrznje manjine prema hetero (e cuj hetero) vecini. Parlamenti sirom EU su dupke puni ovih iako su ispod 1% evropske populacije. Ko onda koga maltretira i ko kome namece vrijednosti.?
Pederi ne narusavaju niciju muskost ako ste pravi muskarci nebi trebali da se osjecate ugrozenim a posebno ne zauzimati ovakve diskriminante stavove. Bit peder nije izbor nego biolosko stanje. Zaista ovakva diskriminacija prema ljudima koji vam nista necine nije fer. Oni samo hoce da ih drustvo prihavati. Tu nema nista sovinisticko. Relakiraj te se malo.
gdje je LGBT.. tu je klix prvi..
Zasto se "Jugosloveni" boje pedera? Dali je to sto su pederi obicno ljepsi i vise vode racuna o licnoj higjeni i izgledu od hetero muskaraca. Ili mozda zato sto su pederi inace puno vise kreativniji od hetero muskaraca. Ili je mozda nesto drugo. Zasto ove "MUSKRACINE" koje osudzuju pedere nebi bili malo iskreni pa nam objasnili cega se oni boje.
Kompletni kreteni !
Eee ovo je sve otislo u pm. ni delije i grobari nisu sto su nekad bili
nije ih niko organizovo..
Imamo mi većih problema od "problema" LGBT zajednice.
A pederluka na sred Beograda hahahah
Vidim ovi sto vole masovno iftariti uzeli drugima uskracivati slobodu.
ima onaj francuski film, plakar, ja ne znam jel ga gledao ko ali tamo je lepo opisano ko je diskriminisan a ko nije. naime, muckarac pred otkazom pocinje da plumi da je peder i tako spercava dobijanje otkaza. firma ga nije mogla otpustiti jer je peder, u stvari se pretvarao.....napadaci se u glavnom predstavljaju kao da su oni zrtve.
Kirbasu pravo dobro u Beogradu😂😂😂
vučiću otvorio si pandoru
Cudovista iz ormara
Bolesnici umjesto da se lijece oni paradiraju tvrdeci da su normalni i pozitivni.
Isto ko ovi sto masovno iftare po javnim mjestima.
Što volim ovako kad nas automehaničari, vozači, čistači, radnici u proizvodnji, vodoinstalateri, električari.... uče šta je u prirodi normalno a šta nije....
Ima li kakav macor al da je macor parekselans da se mazimo po ovoj zegi
Jest, oni su bas diskiminisani u Beogradu. Samo setajte svaki dan po cijeloj vasoj zemlji Srbiji..Podrzavam:)
Tako je, ovi Hrvati i Srbi sve pederi, blago nama kod nas nema ni jednog.
@Freebjstxtme Kakvi su - takvi su , nasi su..volim ih i takve, svakakve..