Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda da su za balkance Alpe ipak previsoke?!
Ako bi se sve zemlje u Evropi ponasale ovako kako se hrvatska ponasa sada, definitivno bi doslo do rata! Zabraniti necije pismo je za svaku osudu!
Srbi se ponašaju ljudski buahahahahahah čitaj post dole bre
@ukan80 a kako se ponašaju Španjolci?Zakopaju krme gdje je trebala biti džamija i nikom ništa, a da je u HR to urađeno to bi bilo na sva zvona.U Francuskoj protjerali 50000 Roma i nikom ništa,u Nurnbergu navijači na stadionu naprave kukasti križ i sve ok itd.A kad HR na demokratski način i voljom građana nešto radi onda svi vi paćenici jedva dočekate da pljujete po Hrvatskoj.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
U ovome gradu NE cirilica NE
Nije stvar u ćirilici, stvar je u ćirilici u VUKOVARU... Pametni će razumjeti. Zoki je samo rasplamsao bijes naroda kada im je usred krize, usred najveće nesreće naguravao ćirilicu. Koliko je HDZ krao i varao, toliko SDP ide protiv vlastite države, naroda i kulture. Eh, da se Zokija pita, vjerojatno bi se ispričao Srbima zato što se Vukovar branio!
Ne vrijedi, legendo. To sam im ja tupio danima. Ne kuže...
Rekoh nekidan ko je znao da čita: referenduma neće biti, sve je politička igra.
Pametni ljudi, ne daju se zajebavat...ne ko mi, mogu nam i hijeroglife uvest
***te ovi otkad udjose u EU postase fasisti ,mislim uvijek su bili ali sad poludise skroz.Kad ni Srbima vise nije jasno sto su toliko navalili na cirilicu jebla im ona mater!
sta si se uspanicio..ne boj se necemo vas vise dirat..
Ma boli nas *** hocete li vi cirilicu ili ne.Sto se tice panike,pa ja ne znam ko panici ovde?Vi nas dirati?Mogli ste kad ste pravili logore za djecu ili protjerali neke seljake.Znas ti jarane da se Srbin pita i Srbin napada
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Here we go again
onda fino idemo referendum za rusenje dzamija, referendum za istjerivanje nacionalnih manjina, masala demokratija
to Hrvati svaka vam cast. Vi ste zasluzili da imate slobodnu zemlju, a ne mi. KAd vidim po Sarajevu (koji je inace 90% Bosnjacki grad) cirilicu padne mi mrak. Al mi nemamo muda da skidamo i unistavamo ploce sa cirilicom. Zato smo i spali na 24%.
Tako je balijo!24 posto i to vam je puno.Od vaseg smrada ne mogu ovi okolo zivjeti,tako da cemo vam i to uzeti..A vas pobiti ili protjerati na Mars,usmrdiste suncev sistem ***te!
samo se ti nadaj. Hajte picke dođite da vas pokoljem kao sto je moj djed kao pripadnik crne legije ubijao srbe
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Nemam nista protiv cirilice, al vidi nama situacije u BiH: u federaciji na tablama latinica i cirilica, a odes li u RS, npr. u Rogaticu, na tablama samo cirilica. Gdje tu manjina? Znaci oni mogu sve dobiti sto traze? Sve dok nema latinice u RS-u kao sto je cirilice u federaciji ja sma protiv cirilice, i potpisao bih se i ja da mogu :) posteno posteno pa ko ga kome...
pa to je zato smo jadni i budale obicne
Браво усташе... само тако наставите...
hvala
Види ујко зна да чита... опа ујкице... свака част.
Ni u kom slucaju ne treba dozvoliti cirilicu u Vukovar.Bosnjacka djeca u BiH ne mogu da uce bosanski jezi,a sto bih ucili agresori u tudjoj zemilji.
Не разумиjем зашто уjкама смета ово писмо ? Само нека jе против Срба
de prevedi...ne znamo mi ovaj Klingonski.
Знаш усташо знаш
isto tako legitimno je pravo da mi raspišemo referendum o ukidanju ''rs'' skupili bi 2 miliona potpisa ko od sale
...što je dokaz da je "volja naroda" zaj­eban pojam...
što opet ne znači da nije moguće
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
...sad je red da i mile počne sa prikupljnjem potpisa...
hahahaaha da se ugleda na susede! :D
Nevezano za ovo al misljenja sam da su se hrvati prodali kao i svi mi drugi narodi, nestaje nas identitet i amerikaniziraju nas. Npr. moto Vjera, ljubav i domovina je mrtav, kakva vjera kad veliki broj hrvata postaju ateisti i sami ismijavaju svoju vjeru, kao sto rade i svi ostali narodi, Ljubav - kakva ljubav, dokaz ljubavi su djeca, a poznato je da balkan polako iumire jer niko nece djecu, svako samo gleda sebe, Domovina - polako prodajemo sve svoje i jedan svabo ili amer govori nama u nasim drzavama sta cemo raditi. A sto se tice cirilice, misljena sam da to nema sta traziti na natpisima u hrvatskoj jer je latinica sluzbeno pismo u hrvatskoj a cirilica se nigdje ne koristi osim manjine, manjina sere previse.
...tako je šefko...što onda oni logoruju kod ohr-a...ako bi mi pojasnio...
Dovoljno je pogledat mortalitet balkana, dugove nasih drzava i kako strane firme rade sta zele po nasim drzavama, da bi ti bilo jasno o cemu pricam, plus ponasanje naseg drustva danas, jebu nas u zdrav mozak ko god stigne!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)