Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj čovjek je vrhunski stručnjak,visoke edukacije i osebujne karijere. Izabran je zbog svoje stručnosti kako bi pokrenuo hrvatsko gospodarstvo i cjelokupan razvoj. Milanović nije bio loš premijer,ali hrvatski narod je bio nezadovoljan rezultatima i njegovom "bahatošću". Ponosna sam da napokon mogu reći da Hrvatska ima pravog premijera i vladu koja će donijeti bolje rezultate.
U istom komentaru kontradiktorne informacije dajes,ako Milanović nije bio loš ,kako je narod bio nezadovoljan rezultatima ? Mene veseli ova situacija ,baš iz razloga što Milanović ,ni Karamarko nisu sposobni pokrenuti manji obrt,a kamoli državu .
@jiji Stojim iza onoga što sam rekla,Milanović nije bio loš premijer jer je bdp narastao za 2,8% i očito da se gospodarstvo opet pokrenulo no,građani nisu zadovoljni zato sto je to u biti jako mal rast da bi se osjetio i vjeruju da je rast mogao biti veći.
Tako se bira premijer. Svaka čast!
Ta
...nemere našem novaliću opepelit.
impresivno
Jos jedan HDZ-ov ispljuvak, kao stoje Stipe Petrina rekao za Bozu Petrova zvanog psiho...
Sta je ovo? Danas mi HDZ puca minuse.