Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu li \"peterica\" ili ih je bilo petorica?!
Prvo se naucite pravopisu, pa onda pisite clanke. Bilo bi dobro i za vas jer bi se odmakli malo dalje od kvazi novinarstva a i nama jer bi vas bolje razumjeli.
......petorica.......
Gazi, gazi, gazi srbinaaaaaa.... Svaka čast Albosima!
nisu peterica nego dverica
Posto sam sa Kosova mogu samo ovo da kazem - siptari su siptari. Sa njima ne mozes mirno ziveti, oni pune dzepove kamenjem pa te posle gadjaju, uvek koriste kamenje ko da su pecinski ljudi. A sto je najgore jaki su samo na svojoj teritoriji, nije tesko predvideti da nijedan siptar nece doci u BG na revans utakmicu. Pored siptara i vi bosnje mi dodjete normalni ljudi
izazivali miroljubive shiptare
Cuj \"peterica\" hahahahah... Sa kojeg brda si ti sisao, da ne kazem \"sljego\" da me bolje razumijes, samo da mi je znati?
pravilno bi bilo \"Pretuceno pet navijaca Srbije\" a sad sto su neki navikli kao na pijaci \"koliko su ti pilad?\" \"10KM komad. \'ocete petero?\" \"moze petero za 40KM?\" \"ne moze bogami...samo cetvero za 40\"
Nikada mi nisu bili jasni ovi klocovi,žive u jednoj državi,a navijaju za drugu državu.
DALI SE TIH PET OSOBA RADOVALO KAD SU GRCI PALILI NASU ZASTAVU U ATINI BAS ME ZANIMA
izgleda da jos ima tehnickih problema sa bosnjackim jezikom ?!
Boze blesavih novinara. Jedni pisu dvojica, drugi trojica vi peteriCA.