Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izraz “kontroverzni biznismen” je balkanski eufemizam za klasičnog kriminalca.
Eee vidis,ovi sto su ga poslali na ortopediju su mnogo ozbiljni igraci.Dugi puta ce ovog ,,kontraverznog" da traze u kanalu.Mislim da je ovo samo upozorenje ,,kontraverznom".
Neko to smisljeno i planski odradip 🤔
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Biznismen.... to sad tako mafijase, kriminalce zovemo?
Zasto svi lupetate kad neznate. Zasto je odma neko kriminalac? Radio covjek ozbiljne i ciste poslove... lik mu dugovao para i para... on mu sinu nije dao da mrdne... Dok ste vi cekali “drzavu” na sadaku covjek je radio i sklapao poslove. Jaca ga budala namlatila i to je to.
Kraj teksta je haos,sta je novinar mislio?Medjutim ubrzo se utvrdilo da putuje u Azerbejdzan?????
Pa Hrvoje bolan, sad si đuturum, plati tjelohranitelje.
sad može na k..u..r..c..u hodati
@HimzoCetvrtina u njegovim godinama sumnjam :))
Osudjeni kriminalac je otisao i sklopio posao sa ministarstvom Azerbejdzana i sa jos nekoliko hrvatskih kompanija oko naoruzanja, eto kako neko moze ko je kriminalac da obavlja takve poslove od drzavnoga interesa, ali sta se cudite pa hrvatski generali koji su osudjeni u hagu za zlocine i genoicde i koji su odsluzili kaznu 90% njih je danas zaposleno u drzavnim institucijama Hrvatske, Ante Gotovina pa taj je i prije rata bio teski kriminalac i bio po zatvorima.
@MirsadaiJarani Za koji "genocid" su optuženi Hrvati?
Pošteni rvati
Loše sjeme je zasijao, teška zetva ga čeka. Brutalno upozorenje!
Nije Zagorac nego Zagorec
Trebao je pobjeci u Bosnu. Tu bi bio zasticen kao i svi drugi kriminalci.
Ovaj je i dobro prošao kakva mu je istorija
Kako sijes tako zenjes
@CikCikCikPogodii Bog za elektrotehniku i kompjutere 😁