Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ne valjaš Srbiji, Hrvatskoj i Bosni - ti ne možeš biti loš čovjek. RIP
@ Lilum bosniacum dobro rečeno!
https://youtu.be/biHl8O7E-3g ovo je pjesma
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
...nek ti je vječna slava, i mir duši, junače. teško je bit čovjek okružen gomilom otpada, bilo gdje.i u hrvatskoj, i u srbiji. prokleti balkan, prezire svoje najbolje sinove.
https://youtu.be/biHl8O7E-3g
Ovo je Titov general, a ne one pizde koje bombarduju siluju i kolju civile.. Pocivaj u miru generale
Kako može Srbija ovom čovjeku suditi za izdaju? Pa to je dokaz da je Srbija imala vojne snage u Hrvatskoj i samim time izvršila agresiju na Hrvatsku. Ovo kao i isplata plata i naknada starješinama tzv. VRS i drugim oružanim formacijama je najdirektniji dokaz umiješanosti Stbije u ratove na području ex YU republika... Postoje spiskovi starješina vrs koji primaju penzije iz Srbije... Ima li iko pametan u ovoj zemlji i našem Tužilaštvu???
Respect! Nije Vlado Trifunović bio kukavica, znao je odlično svoj posao, ali je jedan od rijetkih koji je zbog oficirske časti, morala i etike žrtvovao sebe. Drugi su gledali svoj položaj, ne prezajući da pri tome žrtvuju mnoge živote, počine teške zločine i svom narodu nanesu ljagu i kolektivnu krivinju. Hvala ti druže generali što si spriječio mnoge nepotrebne smrti!
Hvala tio dobri čovječe što si odbio da digneš ruku na svoje komšije i sugrađane, koji god bili i kako god se zvali.
@xomer Evo sad je sve gotovo i ne trebamo se pravit ludi. I u Beogradu su znali da će se raspast Jugoslavija i uopšte mi nije jasno šta su htjeli sa JNA i srpskim narodom van Srbije. Političari su ti koji su zakuhavali i pravili ekcese, kojem normalnom čovjeku je do ubistava, razaranja, napuštanja vlastitih imanja...
@xomer U Sarajevu znaju da se neće raspast, jer Bosna ne traje 50 godina kao Jugoslavija nego 1000. Zato je svaki pokušaj na njenom raspadu unaprijed izgubljena bitka i samo džaba će ljudi stradati. A Federacija i RS su privremeno rješenje, da se zaustavi rat i narodi, a pogotovo Srbi, dođu sebi i uvide da su u BiH. Ne znam kako vas mogu trovati više iluzijama, ja svaki dan od srpskih političara čujem da je Kosovo u Srbiji, pa ne znam da li da vjerujem njima ili svojim očima.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ono kad te krene… slava mu!
laka mu crna zemlja
Neka ti je laka zemlja i neka tvoja dobra duša konačno nađe mir, ČOVJEČE!!!!! Tvojoj porodici izražavam najdublje saučešće, i želim im sve najbolje u životu, imali su oca, supruga, djeda za ponos i pomen. Odbiti ubijati slabijeg, je velika ljudska i humana odluka ovog velikana. Predlažem da mu se dodjeli posthumno ili ime neke ulice u Sarajevu, ili neko posthumno priznanje!
Vjecna slava ljudino...
https://www.youtube.com/watch?v=6In40fQCTyQ
pravda je spora ali dostizna..pocivo u miru..
tragicar, na kraju nije valjao nikome, nije valjao svojima jer nije bio ubica, nije valjao onim drugim jer nije bio njihov ... istinski gubitnici ovog rata su oni koji se nisu htjeli nigdje svrstati jer im se sve drugo gadilo i gadi im se i danas
pravi jugoslavwni su popusili u proslom ratu. nacionalisti su pobijedili.
U ono doba, kad dodje naredjenje s vrha, treba stisnuti mu.da i reci NECU. Svaka cast Generale, ostao si covjek i u ta pogana vremena. Spasio si 280 dusa JNA vojske, i jos tko zna koliko, jer bi bilo masa poginulih. Neka ti je vjecna slava i laka crna zemlja. Tvojoj obitelji saučešće i puno snage da st
skine stigmu sa svog prezimena.
U vojsci ako si dobar onda im ne valjas. U vojsci si bolji sto si vece djubre. Jer vojska je gomila placenih obucenih ubica prema definiciji.
Laka ti zemlja normalna ljudino.
Eh da su svi mislili na svoje kao sto je ovaj gospodim mislio i sacuvao djecu u kasarni, nebi se desilo to sto se desilo. Vidi ujinih bezobrazluka, predao kasarnu ali mu ujke sude a u Srbiji mu sudili zato sto nije ubijao druge, hebiga ovdj ti je kako god se okrenes straznica dojde nazad.