Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Laka mu zemlja. Sucut porodici i rodbini.
Saucesce porodici
SDA je narodu na jedno uho šaptala da moraju biti ober muslimani, a na drugo da mrze i ne vjeruju Srbima i Hrvatima. Zato danas imamo Bošnjake prilično raspamećene. To se ogleda i u komentarima o Gotovcu.
@Glasnik69 ... Pardon, greška, mislio sam na Leticu.
Prozivate nas za vjeru. Ok. Nasi preci nisu klecali pred inkvizicijom Rima. Zasto hrvati nisu pravoslavci a srbi katolici? Tu vam je odgovor ko je sta prodao. Nasa Islamska Zajednica je jedina nezavisna vjerska organizacija na Balkanu. Nezavisna od centara moci. Slava Bosni.
@XYLK ...Prvo nisu oni "katolici" nego Rimo-katolici",..Drugo, Pravoslavna tj Orginalnu Crkvu je napravio Isus Hrist 34-te,..a Rimokatolicku Crkvu Leo IX 1054-te.
@XYLK ...i Trece ..jeste li siti il suniti?
Neki dan zamalo da jedan hrvatski bojovnik srusi domobransku drzavu, eto toliko je jaka. A celicnu Bosnu bi napadali domobrani. Eee domobrani, domobrani....Znate li vi uopce ko su bosanske ustase?
Kliksovci, sto u naslovu pise da nije bio za podjelu BiH a u tekstu pise da je sa Milosevicem dogovarao podjelu BiH?
LOPOV LOPOVU
opet islamistička, mitska ubleha o podjeli bih, a strani posrednici, smrdljivi englkeski lordovi, jedno 100 puta dolazili u raspadotinu sa nacrtanim kartama podjele crkotine.isli-sda ne može bez šovinističkog širenja mržnje i laži.
el Fatiha.
Nije bio za podjelu jer je smatrao da je Hrvatska do Drine i Zemuna.
@gooUser1603125057 inšalah!
Jedan usraša manje.
Hvala ti što nisi moju državu htio da podijeliš. Ima vas još niste svi isti. Piše katolik sarajlija. Pokoj ti duši
@suomi1993 "katolik sarajlija" ne znači ništa, papane!! piše li ti to u IJEDNOM DOKUMENTU, na ličnoj, u pasošu, rodnom listu,... tupko?
Surovanje sa srbocetnicima obice se o tupu glavu hrvata. Srbi su opasni igraci. Izdaja Bosnjaka Kostace Hrvatsku u buducnosti veoma mnogo.
Letica je bio za dom spreman i za BH u njenom granicama al u sklopu Hrvatske
fini ljudi Letice iz Podgore
Da su Bosnjaci birali bilo koju stranku a ne SDA bilo bi vise sanse za opstanak BiH. Onaa je vec podjeljena a znamo i ciji je potpis ovjerio podjelu sto je mogao i bez rata ali onda tesko da bi vrh SDA napunio vrece.
900 godina ,raspadaju se carstva, stvaraju se carstva a Bosna i Hercegovina opstaje. Rekao je uvazeni profesor Slaven Letica. RIP
@Warwho155...Strasno je da imbecili poput tebe imaju pristup internetu.