Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne, ne, takvo ponašanje bas predstavlja Srbiju. Na kraju krajeva, taj idiot je narodni poslanik izabran od 'slobodarskog' srpskog naroda ...
@Istinazaovce jesi glup bokte nej.e.b.o
@andres_iniesta_2 Ne, ne , to je skupina tvojih sovinistićkih stereotipa To mrziš Srbe i tebi je dovoljan etnički Hrvat Šešelj da bi potvrdio sebi razloge za tu mržnju.
ja vlaha i nebeskog naroda
Pokazi mu, da si veci muskarac.
U pravu je da ne predstavlja Srbiju, incident je prošao bez prolivanja krvi.
U pravu je da ne predstavlja Srbiju, incident je prošao bez prolivanja krvi.
Šešelj zločinac, ti lezbača, vučić peder. pa vi ste najslobodnija zemlja svijeta. Upravu je ovaj mali čupavi.
Vučić uvijek pošalje ovako nekoga drugog da osudi ispade srpskih nacionalista, jer ne želi on da ga narod zamrzi, jer narod podržava sve to. Veličaj ratne zločince u RS i Srbiji i dobijaš izbore, takvo je nazalost stanje.
narod zna da je Sheki malo prso... nazalost. Mislim da je najpametniji politicar na Balkanu a i sire, sto je pokazao u Hagu, ali ne koristi tu svoju pamet kako treba. Steta.. moze da predaje nesto na fakultetu nekom i mane se ovih gluposti. Sumnjam da ce u politici vise ikad ista ozbilno napravit.
@Indigont Pa sto ih nije dobio ? Nego je ispod cenzusa na beogradskim bio? Sta lupas ti ?
Upravo to ponašanje predstavlja Srbiju. Takvi ste
Znamo mi, Ana, da si ti draga osoba i da takvih plemenitih ljudi poput tebe ima jako mnogo u Srbiji, tj. u vecini su - cvrsto vjerujem u to. Budala je uvijek budala, bez obzira gdje se kotila i u kojem/cijem dvoristu se valjala u kaljuzi poput kakvog krmeta, a budala na Balkanu jos uvijek ima na svim stranama jer odgoj je zakazao, drzave mlitavo uvode norme ponasanja i stvarne civilizacijske vrijednosti, pa zato zarad tzv. demokracije freakovi uvijek nekako izlete u prvi plan i zasmrde.
SVI STE VI U PET DEKA
Vi srbi se nalazite u takvoj situaciji da bi vam se Hrvatska mogla posrat u usta kada god pozeli i vi bi ste morali sve pojest sa smjeskom na ustima ali opet to ne radi...zanimljivo a
@Simeon33 Ne bih vam se svidjelo sta ja sada mislim....
@Simeon33 Tako je tako je hahaha
On radi što vi ostali mislite..... Samo, za razliku od šešelja koji je impulsivan, čekate "pravi momenat i povoljne prilike na globalnom novou" , što bi rekao dodik. Vlahahahah
@Simeon33 citat bivšeg predsjednika srbije:"ehhh, naš domaćin dodik priča otvoreno o nekim stvarima, o našim težnjama! Ja, za razliku od njega, o onome čemu stremimo bi to rekao malo uvijenije, ne ovako otvoreno. Kao zmija obmotana oko drveta, ako me razumete..... ". Jel sad jasnije vlašče jedno, ebala te džemila u pakaš vlahahahahahahahu nakaradni
Hebo te on jer je i on mentalni peder
Jel Vucic sazvao savjet bezbednisti ipak je ovo teska provokacija koja bi mogla izazvati novu Oluju i Blhesak??:))) Sta kaze Covic jel i dalje prati politiku Srbije???:))))
mhmmmmm